Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: E65 - ogloszenie z UK

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Podaje Ci linka :

http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html

Wejdź na ta stronę, podaj 7 ostatnich z VINu czyli DN35569 - i tam masz wszystko.

Kolor to Monacoblau Metallic (A35) - czyli faktycznie, taki granat ciemny.

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i

Panowie doradcy pytanie do was: czy kupilibyscie 7er w kolorze kosci sloniowej? inaczej mowiac kolor niemieckiego taxi?

Auto koloru czarnego w UK jest tym wlasnie czym dla nas takie "taxi z niemiec" wiec jak chlop kupi taka angielska pokrake to bedzie sie z nia bujal wieki w UK, no chyba ze kupi go od niego jakis... Polak

p.s: to ze w znakomitej wiekszosci w porownaniu z europejczykami to golasy to tez norma- angole maja fiola tylko na punkcie "Sport package", grzanie foteli czy tez wentylacja to dla nich zbytek
    Ostatnio edytowane przez BOSS ; 18-02-2015 o 19:39
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Dziwny rynek, bardzo bogaty, jeździ tam dosłownie wszystko co piękne, drogie i ekskluzywne (mam tutaj na myśli konkretnie London), ale zapewne w pozostałych stronach wysp również możemy zobaczyć drogie wozy gdyż ludzie w UK - po prostu "mają".

Ale nie rozumiem tego że kupują tak biedne wersje tych aut, np. zobaczmy na USA, tam wszystko na "fullu", lubią przepych, ale UK naprawdę mnie pod tym kątem zaskakuje.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d
    Sam kupowałem e65 rok temu w uk i jest dosłownie masakra miałem identyczne zalozenie jak kolega wydac jak najmniej zeby później włożyć i zrobic tak jak trzeba. Ale po obejrzeniu 5 egzemplarzy do 9000f zdecydowalem podnieść lekko poprzeczkę do 10tys i dalej lipa az w koncu udalo mi sie znaleźć na 10750f prawie golas ale 2008r przebieg pewny 10500mil sport na 20" z dynamic drive pelna historia napraw z bmw wszystkie serwisy aso. ( podejrzewam ze to auto w polsce kupil bym duzo taniej w lepszym wyposazeniu) I praktycznie odrazu wymieniłem fotele na komforty w pełnej opcji calkowity koszt z przesyłka do Anglii wyszło 400f sam zamontowalem. Z yendrkiem rozbudowalismy webasto do tego pilot cos kolo 250f i przyciemnilem szyby. Jeszcze tylko została mi do dołożenia tv dvbt z divix koszt około 650f i bede mial wszystko na czym najbardziej zalezalo.
    O dodatkach w Anglii można zapomnieć porostu nie ma żadnych sazans kipic 730d z wenylowanymi fotelami ciezko znaleźć z komfortami grzanymi. No chyba ze 750 albo 760 ale wyposażenie tez nie będzie imponujsce jedynie co fabryka dala w standardzie.
    Ostatnio edytowane przez lukassolski ; 12-03-2015 o 16:57