dealer25 modrze prawisz - mity mity mity..ktoś słyszał, ktoś mówił nikt nie widział :D
dealer25 modrze prawisz - mity mity mity..ktoś słyszał, ktoś mówił nikt nie widział :D
Koledzy, wynegocjowałem telefonicznie cenę za tą sztuką na 6600 euro ale już ani centa mniej.
Czy myślicie, że warto?
Bardzo cieżko jednoznacznie odpowiedzieć czy warto. Żaden tutaj z kolegów raczej nie będzie miał odwagi z pewnością siebie powiedzieć "Tak, warto", bo nie dość że mówimy o aucie które ma już swoje lata to na dodatek mówimy o aucie którego nie znamy i na oczy nie widzieliśmy.
"Czy warto", jesteśmy w stanie powiedzieć odnośnie chyba tylko naszego prywatnego auta.
Natomiast z innego punktu widzenia, czy warto jechać ją oglądać? Zdecydowanie tak.
Auto na zdjęciach wyglada niezle, jest całkiem dobrze wyposażone, przebieg wydaje się być prawdziwy, a i cena jaka wynegocjowałeś jest naprawdę nie wysoka, po opłatach i instalacji LPG (jeśli masz taki zamiar) oraz w przypadku gdyby nie wymagało dużych nakładów finansowych opłaca się to auto brać.
Pod warunkiem ze to zadbana sztuka, ale to raczej oczywiste, co z tego jak 6600€ za nią dasz jak bita z każdej strony, połowa rzeczy w niej nie działa, silnik kopci i nie chodzi równo, a skrzynia wydaje dźwięki jakie natura nawet jeszcze nie słyszała - wówczas nie warto nawet 5k € za nią dać.
Nie rozumiem o co Ci chodzi ?Nie miałem żadnego podtekstu pisząc tamtego posta... Normalnie zapytałem co masz z tyłu to rzucasz się nie wiadomo o co... Wiem że z przodu masz dobre wyposażenie a tyłu po prostu nigdy nie widziałem. Taki to problem że spytałem ?Jeśli tak to po prostu mogłeś napisać.
Wielkie mi co...
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 23-03-2015 o 15:57
Jak pojedziesz to się dowiesz czy warto .Życie zweryfikuje .Niemcy też nie są święci
Nie mieszam się i nie chce robić żadnego OT, ale ja również w pytaniu DZUDY nie wyczułem żadnego podtekstu ani ironi.
Ale myślałem ze tylko tak się wydaje.
Mam wrażenie że czasem szukasz dziurki w całym i łapiesz mnie za słówka albo bawisz się w Pana Czepialskiego i sie do wszystkiego do...
ale skoro NIE to OK :)
W tym pytaniu nie ale jak prześledzić odpowiedzi Dzudy to ma się wrażenie inne
W każdym razie nie ma tematu i panuje dalej błogi nastrój wiosenny :)
Aż do czasu
siedzimy sobie jemy chleb
aż tu nagle ...jeb
![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Pisz lepiej co tam masz z tyłu ADASIO ;) pomijając 4.... 18-nastki ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No jak co mam ... D U P Ę a Wy nie??![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Cały czas myślałem o benzynie najlepiej 745.
Ale znalazłem dzisiaj takie ogłoszenie:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...EXPORT&noec=1#
Wyposażenie niezłe (co prawda nie ma wentylacji).
Przebieg podobno udokumentowany 126.000km :)
A poza tym mój mechanik od BMW z Krakowa mówił, że 3.0 diesel to najmniej awaryjna jednostka w E65.
Co o niej koledzy myślicie? i jakie jest takie realne spalanie tego diesla.