https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Miałem srebrne E38 i gdyby mi się trafiło kupić jakiś samochód w przyszłości które byłoby w kolorze "Silver" to na pewno bym z niego nie zrezygnował ze względu na ten kolor.
Byleby nie granatowy, czy "butelkowy" zielony tak jak pisał kolega FAZI.
Czarny/Szary/Biały/Srebrny - why not? Chyba najładniejsze kolorki.
Czerwony/Żółty - również fajny kolorek, wiadomo tylko do jakich aut pasuje najbardziej.
I tu nie mam na myśli Calibry oczywiście ani Golfa III :)
Ku*wa, no ja nie wierzę :D
Dorośli, poważni ludzie od limuzyn, będą się kłócić o kolorki. Przecież gdyby się chłopakowi nie podobał to nie pytałby czy widzicie w srebrnym aucie z ogłoszenia coś podejrzanego... :(
Były:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
To po co wogole pytac o dane auto . Jak sie podoba to kupowac.
Jesli ktos zamieszcza link wiec prosi o opinie danego samochodu.
A o wyrazaniu swojej opinii i zdania napisal Adasio z czym sie w 100% zgadzam.
Koniec ot.
Autko napewno warte oblukania w realu.
Jechac ogladac i kupowac.
Pzdr
ja link poprostu wstawilem bo chlopak juz naprawde dluugo szuka samochodu :D wiec zawsze moze sie mu przydac to jezeli go dany zainteresuje :D ja jak narazie mam sie ze swoja bardzo dobrze :)
Długo szukam ale na razie nie mam noża na gardle, moja stara 22-letnia 525TDS jeszcze jeździ.
Obserwuję ogłoszenia i jak trafi się coś naprawdę ciekawego to pojadę, obejrzę i mam nadzieję że kupię.
Myślę teraz, że może warto poczekać do jesieni bo ma wyjść G11 czyli nowa siódemka i może ceny E65 jeszcze spadną.
A jak nie spadną to może rynek E65/E66 się powiększy. Oczywiście jak teraz trafię na okazję to kupię, kasę mam odłożona ale nie mam wielkiego ciśnienia.
Poczekaj jeszcze 10 lat to jestem pewien, ze ktorys z forumowiczow odda ci e65 za darmo. Nie bedziesz musial tracic kasy na zakup i wybrzydzac przy ogledzinach. Wydaje mi sie, ze to dobra propozycja.
Wydaje mi się FAZI że jesteś tu tylko po to żeby każdemu dopiec. Ja nie jestem taki prze ch.. jak Ty, genialny i w ogóle. A po takim forumowiczu jak Ty to bym nie chciał auta za darmo.