Na wstępie Zavoli dzięki za propozycję.
W ten weekend mnie nie ma ale jeżeli oferta jeszcze będzie aktualna to w późniejszym terminie chętnie skorzystam.
Troll dzięki za odpowiedź. Podłączyłem auto pod kompa przegazowałem i już totalnie zgłupiałem. Faktycznie w disie wygląda jakby przepływka stała w okolicy 0,3 (2040 rpm Lmm 0,35). Jeśli dam wyższe obroty to traci mi się połączenie z disem:/ Jeszcze raz: auto chodzi beznadziejnie na benzynie jak jest zimne, po przełączeniu na gaz chodzi już akceptowalnie (ładnie się wkręca, może na wolnych trochę kuleje) ale nawet jak jest ciepłe to na benzynie chodzi jak traktor. Przepływkę sprawdzałem multimetrem i wszystko było jak w linku który podałeś, więc nie wiem dlaczego takie rzeczy w disie się pojawiają:/ Jeżeli się nie mylę to przy LMM 0.3 nie powinien się wkręcać z powody braku paliwa a u mnie idzie do odcinki. Impulsator już działa (chyba był słaby kontakt) ale nic to nie zmieniło :/
Odłączyłem jeszcze przepływkę na pracującym silniku, przydusiło go, zaczął gorzej chodzić i nie chciał się wkręcać..
Wg mnie wskazuje to że przepływka chyba nie utknęła na 0,3 tylko Dis coś źle pokazuje..