Ekstra felgi!
Pokolacji, nie chciałbyś podjechać kiedyś na Szczecin i zrobić przymiarkę do mojej e65? :D Bo strasznie chodzą mi one po głowie a nie jestem pewien jak to będzie wyglądać na wielorybie :D
Do e38 to albo Alpiny albo LMy :D
Ekstra felgi!
Pokolacji, nie chciałbyś podjechać kiedyś na Szczecin i zrobić przymiarkę do mojej e65? :D Bo strasznie chodzą mi one po głowie a nie jestem pewien jak to będzie wyglądać na wielorybie :D
Do e38 to albo Alpiny albo LMy :D
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Ciesze sie ze sie podobaja :)
Nie widzialem zadnej e65 na tych felgach ale z chetnie oblukam wiec nie ma problemu z przymiarka... moja kobitka wprowadza mi diete ale na kfc w szczecinie nie ma mocnych :)
Na spota ciezko sie zgadac bo temat szybciej umiera niz sie rodzi ale w stargardzie mam spedycje swoja i jezdze do nich z papierami czesto a od stargardu do szczecina zut kamieniem...
Pzdr
nie chodzilo mi o spadanie z urwiska a z wiekszymi predkosciami czesto mi sie zdarza jezdzic, po kraweznikach tez nie zwyklem skakac ;p
Ja na darki też nie mogę narzekać. Fakt,dużo nie jeżdżę ale nic im nie jest do tej pory.
Pokaż fotki całego auta bo też szukam felg do e38
wlasnie mi chodzi o opinie kogos kto juz troche na nich przejechal bo 1500 km to ja potrafie w jedna strone zrobic.. ;s
U mnie wygląda tak http://images67.fotosik.pl/267/468643fde9a200cf.jpg
Moim zdaniem są to najładniejsze felgi do E38.
Jak na te pieniądze fela fajna ,ale do najładniejszej felgi do e38 to jej duuuuuużo brakuje
ładne są ale jaj nie urywa. Kolega smiga na takich dare od roku, wlasnie w 20 calach czarną e38