Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: 750iL

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak

Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    dokładnie, za taka kasę można mieć niezłe e65/66 w longu - chyba że wolisz e38

Ale jak je kupisz będzie to najdroższe e38 na forum
    Biorę pod uwagę tylko e38 i tylko 750 Longer. Auto ma być na co dzień (dojazdy między klientami), ale zdecydowanie nie do miasta, np. na zakupy.

Chcę kupić auto na lata, bezawaryjne przez kilka (3-5) lat od zakupu. Dlatego zerkam na egzemplarze z wyższej półki cenowej. Choć i w nich znajdujecie coś nie w porządku (np. reflektory w pierwszym zaproponowanym samochodzie). Dlatego na tańsze (poniżej 5000€) raczej szkoda mi czasu. A jakie są Wasze doświadczenia?
    Zresztą wyposażenie w tych tańszych też nie powala...

Jaki przeciętnie przebieg wykonują te modele (z naciskiem na 750) do poważniejszej awarii? Przy założeniu że był dobrze serwisowany przez cały czas, np. w ASO (m.in dlatego kupno z Niemiec lub Szwajcarii). Znajomy sprowadził 735 z 250 kkm, zrobił dodatkowo prawie 100 kkm bez awarii poważnej (unieruchamiającej auto lub utrudniającej jazdę).

Jako kolekcjonerskie to przez moment zastanawiałem się nad Alpiną - ale szkoda by jej było nadużywać :) A na dwie na raz to mnie chwilowo nie stać :(

Vip Vip Awatar kruger32
    BMW
    BMW e38 750 il audi a8 d3 4.2tdi exlusive

Chcę kupić auto na lata, bezawaryjne przez kilka (3-5) lat od zakupu. Dlatego zerkam na egzemplarze z wyższej półki cenowej. Choć i w nich znajdujecie coś nie w porządku (np. reflektory w pierwszym zaproponowanym samochodzie

Kolego jak to mówią tak to w ERZE 750il pietnastoletnie nie da się na różne podzespoły musisz liczyć 2 do 3 tyś rocznie aby auto no bieżąco było serwisowane każdy rok trzeba interweniować za wczasu aby nie dopuścić do narastania usterek które przeczekane podwoją koszty 3/5 lat bez wydatków NOWE ci tego nie zagwarantuje