Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: 750iL

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    impex...może i jestem dziwny...ale sam sobie kilka postów wyżej odpowiedziałeś ile ma najechane Twoja BMW...napisałeś w 100%...zatem dalsza dyskusja na ten temat sensu nie ma.Twoja E38 miała jako 9-letnie auto przejechane...jak twierdzisz...138 tyś km...od 2012 roku stoi...więc niech Ci będzie,że tyle ma przejechane...może i tak...ja po prostu nie wierzę,że auto w Niemczech jeździ 10 tyś km rocznie....w przypadku Twojego auta 14 tyś...regularnie.Mój CLS przez 9 lat zrobił w Niemczech 230 tyś km i nie znalazłem wtedy 500-tki w niemieckich ogłoszeniach z mniejszym przebiegiem...natomiast w Polsce ciężko znaleźć z tego rocznika z przebiegiem większym jak 140 tyś...zatem 100 tyś w tył to standard z takim rocznikiem.Ale może faktycznie Twoje auto ma nie więcej najechane jak 200 tyś...może faktycznie tak jest...Pozdrawiam.
    Mi w tym wszystkim chodzi o to, ze wiele czynnikow wpływa na wygląd fotela po jakims tam czasie uzytkowania.Waga uzytkownika auta, to w czym chodzi, jak wsiada, temperatura otoczenia, konserwacja i czyszczenie.
    Wiem, ze na zachodzie duzo wiecej sie jezdzi, a w Polsce cofa przebiegi w sumie w niemczech przez turkow tak samo.Dla przykladu podałem swoje auto bo jestem pewny jego przebiegu, to co mam w ksiazce serwisowej pokrywa sie z danymi w dwóch serwisach, dodatkowo reszta wnętrza jest w dziewiczym stanie(tapicerki, podlokietnik, reszta foteli).Podsumowując nie mozna ocenić czy tamta w ogloszeniu w niemczech nie ma takiego przebiegu realnego.Widac, ze fotel dosyć zmeczony, ale kto wie kto tym jezdzil?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak

No w porządku, a więc poza przebiegiem nic więcej nie zauważyliście?

Temat przzebiegu będzie się tu chyba często jeszcze pojawiał... Mam jeszcze kilka obserwowanych samochodów w zanadrzu - ale nie do końca widzę związek km z rocznikiem i ceną na tych aukcjach, które przeglądam:

Proszę wypowiedzcie się teraz o tym: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=205617168
    Ostatnio edytowane przez fan ; 27-02-2015 o 12:12