Witam potrzebuje pomocy w montażu hydro-klapy, wszystkie przewody podłączyłem i brak reakcji. Przeczytałem wszystkie chyba wątki i nic, jeżeli ktoś z Warszawy lub okolic miał by czas i chęci, chciał zarobić troszkę kasy zapraszam. Pisać na PW
Witam potrzebuje pomocy w montażu hydro-klapy, wszystkie przewody podłączyłem i brak reakcji. Przeczytałem wszystkie chyba wątki i nic, jeżeli ktoś z Warszawy lub okolic miał by czas i chęci, chciał zarobić troszkę kasy zapraszam. Pisać na PW
Temat zamknięty, dzięki pomocy kolegi z forum "Hatecraft", wszystko działa jak powinno. DZIĘKI
pewnie kompem aktywowane ;)
Jeżeli miałbym ogolić się na łyso, nosić na szyi złoty łańcuch i „prać” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadzić na co dzień BMW E 38, robię to od razu.
No to będziesz się chwalił w środę ;-)
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
A jak ;-) nie mówię że bez komplikacji się nie obyło, ale czasami cierpliwość popłaca :-)
Proszę przedstawić ogólny zarys prac oraz potrzebnych części, abym mógł "dołożyć" hydro klape do E38 krótka wersja.
Pompa
Moduł hkm
Wiązka z przyciskiem i czujnikiem położenia klapy
Zawiasy pod hydroklape ( pasują tylko do klapy poliftowej, więc ja u siebie wymiebialenbw klapę)
Dodam że podłączenie jest w miarę proste jedynie trochę zeszło się z podłączeniem do K-bus (przewód biało czerwony, kropkowany) znajduje się on pod schowkiem wychodzi z moduły Gm.
Schemat dostępny jest w WDS-e jak coś mogę przesłać skan
Wpadasz się w wiązke nad akumulatorem, mało miejsca ale trochę cierpliwości i będzie działać
Sterowanie z drugiego przycisku i z kluczyka udało sie ogarnać?
Czarne e32 w benzynie!