Z takimi pieniązkami mistrzu szkoda czegokolwiek szukać w Polszy bo prawie każda będzie miała jakies wianki. Zrób sobie "trip" do Niemiec a napewno coś fajnego znajdziesz.
Z takimi pieniązkami mistrzu szkoda czegokolwiek szukać w Polszy bo prawie każda będzie miała jakies wianki. Zrób sobie "trip" do Niemiec a napewno coś fajnego znajdziesz.
Lepiej wziąć z trybami jazdy, ale jeśli mechaniczna będzie działa dobrze to również jak o nią zadbasz to wystarczy ci do "końca"
Znajdz zadbana bude, u nas bedzie ciezko ale nie jest to niemozliwe. Mechanicznie wszystko mozna zrobic, bajery dolozyc, ale blacharka to tysiace. Jesli to ma byc Twoje pierwsze E32 i masz zamiar jezdzic regularnie, to M30B35 bedzie jak znalazl. 750 jest super, ale koszty utrzymania ogromne. Nie boj sie automatu, jak nie przeciaga, nie szarpie, to po wymianie oleju bedzie oki
już drga osoba mówi mi o aucie od Martyny .....
możecie mi coś o tej 7er powiedzieć .....jak znacie,widzieliście itd ,bo wątek już czytałem i interesuje mnie to auto ale jest jedno ale ................
Ale co mamy Ci mówić?
Napisz do Martynki weź nr tel i sam go zapytaj :)
Ja auto widziałem przed założeniem większych felg i mnie się podobało![]()
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Ja jeździłem Martynkowozem nie raz, nie dwa i mechanicznie jest grubo na plus, po prostu zapier.... wciskasz hebla i staje dęba. Auto na pewno jest warte zainteresowania.
Haha brzydkie radio....umiecie doradzac :-) albo wujowe dywaniki albo felgi blee to same istotne rzeczy przy poszukiwaniach auta....
Bardzo podobna do mojej , nawet felgi ....cena przystepna jesli wszystko dziala to mozna sie zainteresowac
Ostatnio edytowane przez vramzes ; 16-02-2015 o 14:28