Oglądałem i jeździłem tym samochodem 28 stycznia 2015.r Wtedy stała w komisie w Zwoleniu. Maska dwie spore rysy wielkości ok5x10 cm, wielka wgniotka w tylnych prawych drzwiach tuż nad progiem, przedni zderzak z przodu po prawej zarysowany - widać na zdjęciach, w tylnym zderzaku listwy chromowe odstające. Książka serwisowa bez wpisów, brak koła zapasowego opony lato całkiem niezłe, ale jakieś bezfirmowe, gaz z 2007 roku, przedni fotel pasażera nie działa wydłużenie siedziska, czerwony samochodzik to coś z czujnikami parkowania. Samochód do opłat do ceny należy dodać 5500 zł. Proponował cenę 41 + 5,5 opłaty. Ś rednie spalanie na kompie było 19,4 l/100, silnik pracował ok, zawieszenie wydaje się też ok. Dla mnie jeżeli chodzi o silnik i jazdę na gazie to zbyt słaby do tego wozu. Obecnie jeżdżę Accordem 2,0B z 2008 roku 155Km 9,1s do setki i wydawało mi się że to BMW może było odrobinę szybsze, albo bardzo podobnie jak accord. Jednak największa porażka to skrzynia biegów - po wciśnięciu gazu do dechy redukcja , obroty na czerwone zkreskowane pole około 7tys obr. i tak trzyma, oczywiście nie za każdym razem, ale na 6-8 próbach zrobiło się tak 2 razy. za drugim razem przytrzymałem gaz ładnych kilka sekund i wreszcie wrzuciła wyższy bieg i do przodu. A bo zapomniałem brak przycisku do otwierania schowka w podłokietniku od strony pasażera. Podsumowując nawet przez chwilę nie miałem wątpliwości kupić czy nie - odradzam zakup. Nie poszła w Zwoleniu przestawił do Pionek. Środek auta w stanie ogólnym do zaakceptowania.

Odpowiedz z cytatem