Raz kupiłem jakieś zamienniki końcówek drążków, zapłaciłem śmieszne pieniądze, po dwóch miesiącach musiałem wymieniać bo nie dało się jeździć i tak zaczęła się moja przygoda z ASO
Raz kupiłem jakieś zamienniki końcówek drążków, zapłaciłem śmieszne pieniądze, po dwóch miesiącach musiałem wymieniać bo nie dało się jeździć i tak zaczęła się moja przygoda z ASO
To które części mają porównywalne ceny z dobrymi zamiennikami, chętnie się dowiem. Ile masz zniżki w ASO?
pozdrawiam Bartek
Końcówki w ASO płaciłem ok 80 zł, poduszki kielicha szt 69zl
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 07-02-2015 o 16:59
pozdrawiam Bartek
Sporo tam kupuje i nie tylko części, więc poprosiłem o zniżkę dla stałego klienta
Baja nie podkręcaj tematu. Musiałbyś dostać prawie 80% zniżki. Jakoś nie wierzę, że Inchape działa na zasadzie organizacji non - profit. Lepiej napisz co za lewiznę żeś tam z kimś skręcił :-D
Jak znajdę rachunek wstawię foto bo widzę że jak ktoś kupuje taniej w ASO to inni się bulwersuja. Ale
Nie o to chodzi żebyś wstawiał rachunek. Tylko nie pisz, że ceny zamienników i ASO to jest to samo. A sorry jest, ale tylko dla Ciebie. Bo może i masz tam jakiś układ, mniejsza o to, ale większość ludzi po takich cenach jednak nie kupi części w ASO.
Ttrol po co robisz zestawienie kupna tańszych części z Litwy. Jak możemy uderzyć do Inchape z Bają ;-)