Witam...na stronie Alianz sam mozesz sobie wyliczyc ile wyjdzie Ci ubezpieczenie... POzdrawiam
Witam...na stronie Alianz sam mozesz sobie wyliczyc ile wyjdzie Ci ubezpieczenie... POzdrawiam
Jestem dobry w lozku...potrafie spac godzinami
Witam :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
WITAM!!!!
Witam Serdecznie - nie ze znakiem śmigła, a flagą Bawarii - wiele osób mówi że znak BMW ma śmigło w logo, ale to mylne stwierdzenie - logo biało niebieskie jest powiązane z flagą landu Niemiec - Bawarii ( dokładnie z tłem biało niebieskiej szachownicy) :D
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Joł :)
Witaj!
18 latek z silnikiem powyżej 3l i autem poniżej 1995 jest nieubezpieczalny nie licząć Hestii która policzy ok 3000-4000tys [nie żartuję].
Mówiąc nie ubezpiczalny mam na myśli to że Towarzystwa mają target, jeżeli nie jesteś w targecie a nie jesteś to policzą Ci cenę zaporową w granicach 10 000 - 15 000 [też nie żart].
Jeżeli masz kogoś powyżej wieku 35l z zniżkami w granicach 40% - 60% to z głowy Ci powiem że za BMW E32 będzie ok 1300 z współ właścicielem i ok 1000 bez.
Pozdrawiam i czekamy na Twoje cudo :)
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
...Śmigło także to logo BMW ...na początku firma BMW robiła tylko silniki do samolotów...stąd porównanie do śmigła..pózniej dopiero samochodyZamieszczone przez max mt
Wiele serc jedno bicie - seria 7 ponad zycie!
Witam
za opłaty bez współwłaściciela to troche bardzo drogo ci wyjdzie, do tego to jeszcze zlaeży czy mieszkasz w mieście czy poza.. w mieście dodatkowe koszty.. 750 to troche duzyy silnik i duzy samochód jak na pierwszy wózz :D
moja 7 to tez jest mój pierwszy wóz
uparłem się.. to nim jeżdzę
;D
nie chce cie zrazić ale opłaty bedą duże nie mówiąc o paliwie i o "czasem" wcale nie małych wydatkach na naprawe podzespołów :)
życze powodzenia i zerowej kolizyjności :D
Wiem o tym że firma robiła samoloty, ale to złe porównanie. Ostatnio była podawana ta informacja z samych ust prezesa BMW ;) Dlatego to tak mocno zapamiętałem :DZamieszczone przez remikm3bmw
Na 1000% jak napisałem wyżej ma to odzwierciedlenie w godle landu
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A