Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Witam wszystkich

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bylo E38 1999 r.
    Witam...na stronie Alianz sam mozesz sobie wyliczyc ile wyjdzie Ci ubezpieczenie... POzdrawiam
    Jestem dobry w lozku...potrafie spac godzinami

Witam :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    nie ma
    Witam fanatyka ;D

A V12 to nie za mocne jak na pierwsze auto? :razz: Trzeba podejść też do tego trochę obiektywnie, bo z własnego doświadczenia wiem, że młody, niedoświadczony kierowca lubi "deptać". Uważam, że najpierw trzeba przejechać "trochę" kilometrów, aby jeździć czymś mocnym ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e66
    WITAM!!!!

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Witam Serdecznie - nie ze znakiem śmigła, a flagą Bawarii - wiele osób mówi że znak BMW ma śmigło w logo, ale to mylne stwierdzenie - logo biało niebieskie jest powiązane z flagą landu Niemiec - Bawarii ( dokładnie z tłem biało niebieskiej szachownicy) :D
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Joł :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740
    Witaj!
    18 latek z silnikiem powyżej 3l i autem poniżej 1995 jest nieubezpieczalny nie licząć Hestii która policzy ok 3000-4000tys [nie żartuję].
    Mówiąc nie ubezpiczalny mam na myśli to że Towarzystwa mają target, jeżeli nie jesteś w targecie a nie jesteś to policzą Ci cenę zaporową w granicach 10 000 - 15 000 [też nie żart].

Jeżeli masz kogoś powyżej wieku 35l z zniżkami w granicach 40% - 60% to z głowy Ci powiem że za BMW E32 będzie ok 1300 z współ właścicielem i ok 1000 bez.

Pozdrawiam i czekamy na Twoje cudo :)

Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    730d E66
    Cytat Zamieszczone przez max mt
    Witam Serdecznie - nie ze znakiem śmigła, a flagą Bawarii - wiele osób mówi że znak BMW ma śmigło w logo, ale to mylne stwierdzenie - logo biało niebieskie jest powiązane z flagą landu Niemiec - Bawarii ( dokładnie z tłem biało niebieskiej szachownicy) :D
    ...Śmigło także to logo BMW ...na początku firma BMW robiła tylko silniki do samolotów...stąd porównanie do śmigła..pózniej dopiero samochody
    Wiele serc jedno bicie - seria 7 ponad zycie!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    Witam

za opłaty bez współwłaściciela to troche bardzo drogo ci wyjdzie, do tego to jeszcze zlaeży czy mieszkasz w mieście czy poza.. w mieście dodatkowe koszty.. 750 to troche duzyy silnik i duzy samochód jak na pierwszy wózz :D

moja 7 to tez jest mój pierwszy wóz
    uparłem się.. to nim jeżdzę
    ;D

nie chce cie zrazić ale opłaty bedą duże nie mówiąc o paliwie i o "czasem" wcale nie małych wydatkach na naprawe podzespołów :)

życze powodzenia i zerowej kolizyjności :D

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Cytat Zamieszczone przez remikm3bmw
    Cytat Zamieszczone przez max mt
    ...Śmigło także to logo BMW ...na początku firma BMW robiła tylko silniki do samolotów...stąd porównanie do śmigła..pózniej dopiero samochody
    Wiem o tym że firma robiła samoloty, ale to złe porównanie. Ostatnio była podawana ta informacja z samych ust prezesa BMW ;) Dlatego to tak mocno zapamiętałem :D
    Na 1000% jak napisałem wyżej ma to odzwierciedlenie w godle landu
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Uprawnienia umieszczania postów