Naprawdę teraz wygląda zawodowo tylko piszesz że żadnej polerki nie było a przecież świeci się jak psu j......a. No to taki zadbany lakier był czy co?
Naprawdę teraz wygląda zawodowo tylko piszesz że żadnej polerki nie było a przecież świeci się jak psu j......a. No to taki zadbany lakier był czy co?
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Jak dla mnie to już lepiej to e38 wygląda na tym co jest niż będzie na stylingu 176 ale to moje odczucie
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Dzuda dobra robota. Srodek wyglada mega. Dobre rolki zrobia robote. Jak zapelnie skarbonke to tez sie zajme wnetrzem :) tym bardziej po tych fotkach co zapodales :)
Pzdr
Dziś kupiłem styl 95 w dobrych pieniądzach. Uważam, że za taką kwotę nie kupi się ładniejszychyba felg w tym rozmiarze. Czy zostaną, tego jeszcze nie wiem. Będę dalej śledził oferty.
Lakier hmm... w złym stanie nie jest, chociaż na kilku elementach coś się dzieje (małe ryski lub wgniotki ). Będzie to poprawiane i rozważę malowanie całego auta by uniknąć odcieni itp.
Styl 95 choć popularny to wg.mnie jeden z ładniejszych z orgin.
Witamy manual spoko :)
Felgi będą spoko ;) Stargowałeś jeszcze czy już się nie udało? :D
Co do telefonu to mam takie samo zdanie. Gdybym miał E38 to pierwszą rzeczą jaką bym zrobił to szukał podłokietnika bez tego śmiecia pod łokciem :P