Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 67

Wątek: Zbiornik 88 litrow w kole zapasowym w E38 !

Vip Vip
    BMW
    740i
    Wiec, mam i ja :) wczoraj zalozyli mi instalacjie STAG-300, z BUTLA 94L!!! :D firma ktora produkuje taki rozmiar to BORMACH, fakt ze troszke bardziej wystaje niz 88 ale to zawsze 6l wiecej ;) Koszt tej inwestycji wyniusl mnie 3200zl, i jestem w szoku! po jednej regolacji jest rewelka!!! idealnie pracuje, nie jest wcale wyczuwalna roznica na czym sie jedzie, ani moment przelanczania, nawet odciecie jest na gazie, nie wraca na benzyne jak moja poprzednia. oby nie zapeszyc, narazie jestem MEGA zadowolony :]

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    reduktor masz w tym samym miejscu co ja ale co do jakości montażu to albo fotka jest niewyraźna albo ja już jestem zmęczony - jak możesz to zrób zdjęcie przewodów od listwy wtryskowej gazu na 1 i na 2 stronę :)

Vip Vip
    BMW
    740i
    tak, za fotki przepraszam, zrobione telefonem, to co wadac na tej fotce to przewody elektryczne a nie wtryskowe, one sa mozliwie naj krotrze i tej samej dlugosci

Vip Vip
    BMW
    740i
    a, noi te zdiecia sa robione w trakcie montarzu a nie efekt koncowy, nadzorowalem wszystko od poczatku do konca

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    zuch - :) odpowiedziałeś na to czego chciałem się przyczepić właściwie zanim zadałem pytanko :) widzę teraz ,ze panowałeś nad sytuacją i zasięgnołeś wcześniej wiedzy tematycznej :)

Vip Vip
    BMW
    740i
    he he! mam juz jedno zle doswiadczenie z gazem w beemce, i nie chcialem juz popelnic tego bledu drugi raz, i mysle ze udowodnilem to ze drogo wcale nie znaczy dobrze, i ze jest mozliwe zalozyc nie drogo dobra sekfencje i mysle w dobrym wykonaiu. na pierwszy zut oka po otwarciu maski nie widac ze jest gaz, wlew pod klapka, przelacznik tez nie wrzuca sie w oczy, najepsze jest to ze dzis rano po odpaleniu i przejechaniu 300m juz sie przelaczyla na gaz i rowniutko pracuje, przyspiesza tak samo jak na benzynie do odciecia, po tym co sie dzialo z tamta to juz od razu widac ze bedzie dobrze, moze to zasluga parownika KME GOLD, i 8mm rurki ktora idzie od butli, podobniez ma to ogromne zbaczenie.

Początkujący Użytkownik
    Sebek , a czy montowałes jakies dodatkowe mocowania butli czy ona juz po wcisnieciu sama siedzi stabilnie????????
    http://youtube.com/watch?v=ACMkJNpusfQ
    __________*___________
    *********BMW*********

" DLA RADOŚCI Z JAZDY "

Vip Vip
    BMW
    740i
    i taka właśnie ja mam :P

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez NikosWariat
    Dodam , iż zdjęcia przestawione przez kolegę Sebek

przedstawiają poważny błąd montażowy butla powinna być zamontowana o 180 stopni

tzn wielozaworem w zderzaku a nie od strony kół

mam nadzieje , że zdjęcia pokazują tylko że taka butla "wchodzi" a nie , że jest tak zamontowana

To nie sa zdjecia z mojego auta. Zdjecia pochodza jak sie nie myle z niemiec.

@Nikos

Podaj prosze dokladne dane tego zbiornika - 94 Litrowego (firma i numer artykulu).
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    Sorry za przypadkowe usuniecie posta - chcialem skasowac swoj w ktorym prosze o dane tego zbiornika. Po tym jak to napisalem zauwauylem ze na zdjeciu podane sa parametry.

Orientujesz sie ile kosztuje taki zbiornik dla klienta detalicznego ?
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Uprawnienia umieszczania postów