jaka jest cena takiego zbiornika 82litry?
jaka jest cena takiego zbiornika 82litry?
lukaskwiat
ludzie skad wy bierzecie takie ceny za sekwencje do e38 ??? zadne tam prinsy czy inne nie wiadomo jak drogie. STAG 300 za ok 3500zl i chula jak tralala
jak zalozysz do V8 staga to jestes dobry :D
Do V8 zakladac staga mija sie z celem stac cena rosnie ... :)
oczywiscie, ja zakladam Staga300 do v8 z butla 88l w kolo za 3000zl, gwarancja na dwa lata :P
to masz dobra cene :)
Nie wiem ja sie nie znam ... :D
nom :) sprawdzimy goscia co potrafi, jak cos spiepszy to auto jest ubezpieczone w D.A.S :hah:
oczywiscie ze do V8 mam staga 300 w bmw e38 3.5litra silnik M62, greg widzial to auto itd i chodzi naprawde rewelacyjnie. wlasnie jeden kolega z forum bodajze Tomig jedzie w poniedzialek do tych moich gazownikow zeby poprawili instalacje za 5500zl :P. z reka na sercu moge polecic staga 300 do e38 jesli ktos ma zaufanych montazystow. kolega ma tez taka instalke w e38 ale w 4litrowej z silnikiem M60. wiec po co przeplacac?
W poniedziałek "gazuje" moja E38 4,4l - instalacja BRC + zbiornik 88l w koło - cena 5000.
Piszecie o cenie 2000zł nizszej i zaczynam sie zastanawiac czy zakladanie BRC za taka kase ma sens.
W poprzedniej E38 miałem instalacje Sirocco (albo jakos podobnie) i na poczatku miałem troche problemow i kilka razy gazownicy robili poprawki. Po jakims czasie udało sie wszystko doprowadzic do porzadku i samochod jezdzil dobrze. Problemem bylo dosc duze spalanie - M62 3,5 - palil mi ok 22l w miescie - niezaleznie od stylu jazdy (nawet przy bardzo oszczednej jezdzie jak w morde strzelił 22l ;D Czy ktos ma jakies doswiadczenia z BRC ?
Co do BRC mam jedną uwagę, a mianowicie było już kilka niepokojących wypadków przepuszczania membrany w reduktorze (gaz szedł do układu chłodzenia i powodował wzrost ciśnienia w układzie... można wtedy szukać i zanim się dojdzie co jest grane troszkę to trwa i kosztuje...)
To taka mała porada jak ktoś ma BRC i zaczynają się dziwne problemy... ;)
Dreams from Dreams - 7er...
ja osobiscie BRC odradzam tak jak i gazownicy ktorzy mi zakladali. mi M62 3.5 litra potrafi spalic na trasie 12l !!! tak to srednio 14-16 w miescie.