Słuchajcie chcę kupić czarną E38 ale te kolory są jakieś takie szarawe. Olejus szczególnie do Ciebie mam prośbę bo widzę że twoja jest czarna w 100% jaki to kolor , czy masz jeszcze jakieś fotki ? Czy znacie jaką stronę z kolorami ?
Słuchajcie chcę kupić czarną E38 ale te kolory są jakieś takie szarawe. Olejus szczególnie do Ciebie mam prośbę bo widzę że twoja jest czarna w 100% jaki to kolor , czy masz jeszcze jakieś fotki ? Czy znacie jaką stronę z kolorami ?
http://www.bmwinfo.com/27330.html\
Ja miałem cosmoschwarz i to jest taki szafir z małymi ziarnami metaliku. Ładny jest w nocy a w dzień wydaje się szary.
Jedynie E60 i E65 maja prawdziwe czarne E38 ma niestety taki szarawy :)
Jedynie przelakierowanie Ci moze pomoc tak jak olejus to zrobil ma lakier z E60
dokładnie jak mówisz Paweł. Mam kolor z E60 schwarzII - malowany 2 warstwowo z klaerem. Jednak lakiernik musi zrobić teraz polerkę bo nałożył mi teflon i już czas żeby go wypolerować a inna sprawa , że klapa tylna lekko do poprawki.
Pić trzeba ! Jeść można !
No po polerce bedzie wygladac znowu jak z salonu :)
Ile cie ta zmiana koloru kosztowala ? U mnie tez sie pare poprawek szykuje - i niewiem -
czy tez ciemniejszego czarnego nie rzucic !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Cała impreza kosztowała mnie 3.500 zł zmiana koloru z zieleni na czarny. Gdyby był już czarny było by o 1000 zł mniej.
4 tygodnie bez auta byłem
Pić trzeba ! Jeść można !
Bo tak sie zastanawiam - czy odswiezyc to auto - czy szukac swiezszego z 2000 lub 1999 ?
Do tego w ciagu roku duzo wlozylem - cale zawieszenie - tarcze, klocki i przewody hamulcowe,
chlodnica, nowe felgi z nowymi oponami, Instalacja PRINS VSI za 7500 PLN - i teoretycznie auto jest w 100% entowym stanie technicznym - tylko pare optycznych rzeczy mnie denerwuje - pare wgniecen i zarysowan.
Na jaki parking kolo supermarketu nie pojedziesz - i nawet gdy zaparkuje - na samym boku - gdzie zawsze jest pusto - zawse sie znajdzie jakis leszcz ktory drzwi obije :-?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Sebek ja bym proponował dobrą polerkę auta a nie malowanie. Oryginalny lakier to oryginalny. Przy odsprzedaży też są problemy z autem malowany.
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
szkoda ale polerka tez mysle ze duzo dajeZamieszczone przez trolu