Raczej wiêcej jak realne nielicznikowe 250 to nie pojedzie tak czy inaczej...
ps. Dzuda 6.6s podaj± oficjalnie dla 4.4, dla 4.0 6.9s... nie ciagnijmy tego hehe :) Pozdrawiam !
Raczej wiêcej jak realne nielicznikowe 250 to nie pojedzie tak czy inaczej...
ps. Dzuda 6.6s podaj± oficjalnie dla 4.4, dla 4.0 6.9s... nie ciagnijmy tego hehe :) Pozdrawiam !
Moja kiedy¶ 740i z 1994r lata³a nawet nie¿le jak na tamte czasy i prêtkosc dochodzi³a do 250,Ale to raczej ju¿ max i kaganiec przy okazji.Auto automat by³o.Dla porównania wcze¶niej mia³em e34 540i i lepiej lata³o to auto,tê¿ w automacie.Masa robi swoje
Automatem to jeszcze trzeba potrafiæ je¼dziæ, daje wiêcej rado¶ci przy du¿ym motorze ni¿ nie jeden manual. A skrzynia rêczna przy takim czym¶ jak E38 i do tego z du¿ym motorem to nie porozumienie jak dla mnie.
Co do wozu z og³oszenia trudno co¶ wiêcej powiedzieæ, poza tym ¿e brak jej halogenów, ciekawego dlaczego, biedne te¿ ma fotele, ogólnie to wyposa¿enia tam s³abo chyba. Je¶li akurat chcesz manuala i z gazem, to obejrzeæ wskazane by by³o.
Moje 740i , 750i , 750i fl. , 750 iL, 730D http://7er.pl/showthread.php/34752-W...5%9B%C4%87-%29
No widzicie :) dla mnie po³±czenie V8 i manual jest mega :)
Pogada³em wczoraj chwilê z tym gostkiem raz jeszcze. Ju¿ mi siê to auto nie podoba.
"Pewnie trzeba bêdzie wymieniæ podporê wa³u bo jak zrobiê strza³ ze sprzêg³a to co¶ tam mi stuka pod podwoziem"
"Na samym pocz±tku mia³ j± BOR, potem jaki¶ wojskowy, potem starszy pan a teraz ja"
"Panie kochany toæ to auto nigdy nie by³o bite"
"Panie kochany przebieg na pewno jest oryginalny"
"Wszystko poza tym jest w dobrym stanie bez ¿adnego wk³adu tylko wsiadaæ i jechaæ"
"By³a kiedy¶ do sprzedania ale jak mi ludzie zaczêli sk³adaæ chore propozycje to zosta³a u mnie bo mi nie zale¿y na sprzeda¿y a¿ tak bardzo"
"Niech Pan przyjedzie tylko tak co najmniej w sobotê po po³udniu bo przed po³udniem ma przyjechaæ do mnie go¶ciu co ma 300 km do mnie i prosi³ mnie ¿ebym go nie sprzedawa³ broñ Panie Bo¿e!"
"Panie kochany mam tylu chêtnych, ¿e ja nie wiem komu mam ju¿ wiêcej zdjêæ i numery vin'u wysy³aæ"
Takie miêdzy innymi kwestie, które mnie zniechêci³y.
¯ycie jest zbyt krótkie, by je¼dziæ nudnymi samochodami
Tutaj nie ma co sobie wyobra¿aæ, snuæ teorii itp. Trzeba siê przejechaæ takim autem a banan na gêbie gwarantowany. A tych którzy mówi±, ¿e w limo machanie biegami nie przystoi to znów odsy³am do przeja¿d¿ki, elastyczno¶æ takiego po³±czenia jest super.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 28-01-2015 o 18:39
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion