Powtórzê jeszcze raz to samo co pisa³em w temacie sensu silnika 2.8 w e38: je¿eli kto¶ chce robiæ z 7er katowóz do ganianek po mie¶cie to krzy¿ mu na drogê. Co do samego auta: M³awa- zag³êbie kombinatorów i stolica Cyganerii w PL. Oczywi¶cie o niczym to nie ¶wiadczy ale autor sam wspomnia³ ¿e sprzedawca co¶ kombinuje i trzeba mieæ oczy szerzej otwarte. Rejestracje auta z Sierpca.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klêkaj±?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Ch³opaki wrzuæcie na luz, mo¿na zarówno w manualu, jak i automacie :)
Temat zszed³ na w±tek zupe³nie bezsensowny, ka¿dy je¼dzi dok³adnie tak± skrzyni± jak± chce i jest mu wygodnie.
pozdrawiam Bartek
Dok³adnie tak..Ostatnio modne jest zbaczanie z tematów ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Zboczeñcy !!!!!!!!!!
¯ycie jest zbyt krótkie, ¿eby je¼dziæ dieslem...
Zarówno automat jak i manual maj± swoje zalety i wady. To jest debata pokroju: który kolor jest ³adniejszy. Totalnie bez sensu. Osobi¶cie w 7er. chcia³bym mieæ skrzyniê manualn± spiêt± z silnikiem 4.0d
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klêkaj±?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Pany skoñczcie tego OT :P
Ogólnie je¶li kto¶ by³by zainteresowany tym autem to nie polecam! Ju¿ sama rozmowa z w³a¶cicielem zniechêca do dalszych jakichkolwiek dzia³añ w tym kierunku. Krêci mas³o jak tylko mo¿e a Vin'u i zdjêæ jak nie by³o tak nie ma nadal.
¯ycie jest zbyt krótkie, by je¼dziæ nudnymi samochodami
no i sprawa wyja¶niona
Ró¿nica jest taka ze 740 na automacie nie obejdzie 750 a 740 w manualu juz tak i do tego du¿o mniej pali.eksploatacja tañsza wiec dalej jestem za manualem.
Chocia¿ szczerze mówi±c eski mojej nie wyobra¿am sobie na biegowce. Mo¿e jestem sk³onny do manuala w e38 dlatego ze traktuje j± bardziej jako "zabawke"