E39 to jeszcze nie klasyk wiec nie pora jeszcze na tak drogie zakupy moim zdaniem
E39 to jeszcze nie klasyk wiec nie pora jeszcze na tak drogie zakupy moim zdaniem
Czyli ttrol potwierdzasz, ¿e auto ma 7500 przebiegu?? Znasz mo¿e jego historiê, o co chodzi, ¿e taki ma³y ten przelot?? :-)
W126 urwa³ mi jaja :) cudo
Auto kupione w Berlinie, jeden w³a¶ciciel od nowo¶ci, kupione i serwisowane w tym samym salonie BMW. Co roku wymiana filtrów i oleju. Co dwa lata przegl±d. Go¶æ mówi³, ¿e kupi³, ale by³y inne auta, a to sta³o. Nie ma szczególnej historii. Sprzedawa³ w zasadzie kilka lat, bo na pocz±tku chcia³ 20 ty¶ euro.
pozdrawiam Bartek
to sprzedane czy nie? bo na innym forum pad³o info od w³a¶ciciela ¿e ju¿ dawno sprzedane. Dok³adnie 19 stycznia
W³a¶nie zadzwoni³em, auto faktycznie sprzedane, kupuj±cy siê nawet nie targowa³ :)
Og³oszenie zap³acone i zostawione w ramach reklamy sprzedaj±cego.
pozdrawiam Bartek
Jakby 20letnie auto, mia³o nalatane 1000km, to zapewne nie by³oby na chodzie.
Takie auta siê zdarzaj±,rzadko ale siê zdarzaj±.Kolega w zesz³ym roku sprowadzi³ e39 te¿ z podstawow± jednostk± benzynow± czyli 2,0 z przebiegiem 112 000,mia³a trochê rys itp ale stan wnêtrza i wizualny i mechaniczny silnika,podzespo³ów itp potwierdza³ sporadyczne u¿ywanie.Wiem te¿ z autopsji,kupi³em w zesz³ym roku e38 730d z oryginalnym przebiegiem 168 000,gdzie jest opinia ¿e diesla nie kupuje siê do stania.Auto od pierwszego w³a¶ciciela w DE ,malowany tylko b³otnik.W³a¶ciciel w DE prowadzi³ firmê i mia³ parê aut.Ja na co dzieñ je¿d¿ê te¿ innym autem,e 38 jest na weekendy w sezonie wiosenno letnim tak¿e du¿o wiêcej km równie¿ nie nabije ;) Kolegi znajomy chcia³ ostatnio kupiæ ode mnie,proponowa³ 25 000 a pózniej 30 000,ale takich egzemplarzy siê nie sprzedaje tak chêtnie :) Mój brat ju¿ parê lat ma swoj± 740 weekendowóz ori przebieg ok 220 000 i te¿ siê nie rozstaje,a pada³y ju¿ ró¿ne propozycje :) Tak¿e trzeba szukaæ ale te¿ i zap³aciæ.
Ostatnio edytowane przez myszor10 ; 14-02-2016 o 15:35