http://otomoto.pl/bmw-750-750i-37408...C35767023.html
ostatnio du¿y wysyp japoñskich 7er z ma³ymi przebiegami ;-)
http://otomoto.pl/bmw-750-750i-37408...C35767023.html
ostatnio du¿y wysyp japoñskich 7er z ma³ymi przebiegami ;-)
Czy ja tam widze przetarty boczek fotela kierowcy ? Serio? Kurde... nie chwal±c siê to w e34 mam takie same czarne fotele i przebieg grubo ponad 300k a moj fotel wyglada zajebi¶cie. Jak to jest ? Rozumiem kierwonice poprzecierane ró¿nie bo jednemu sie rece poc± drugiemu nie, ale fotel ? Grubasy przecieraj± tak fotele ? hmm ?
Faktycznie wytarty. Nie wiem czemu. Jedni mowia ze od czestego wsiadania i wysiadania - ja wsiadam i wysiadam bardzo czesto i nie ma przetarcia. Inni mowia ze jakis grubas jezdzil - ja waze 131kg i mam 194cm wzrostu i nie ma przetarcia. Jeszcze inni twierdza ze duzy nalot - ja mam 360tys km i nie mam przetarcia :)
Dokladnie kurde, sam nie wiem jak to jest, ale auto z 30k przebiegu ? To co tylko wsiada³ do niego i wysiada³ z garazu i tak poprzeciera³ ?
Mo¿e masz DDE w trybie awaryjnym? Ja mam totalnie poprzecierany fotel, sprê¿yny wychodz± ju¿ na wierzch, bo jak wcisnê gaz, tak wgniata w taboret, ¿e tapicerka nie wytrzymuje i pêka.
A kiera siê ¶wieci jak psu jajca. Ciekawe...
Jak to auto ma 30 tysi to ja mam 30 lat...fakt,¿e nak³adka na pedale hamulca wygl±da nie¼le ale wymieniæ j± to pestka...kiera wy¶lizgana i ten boczek fotela...w jakie¶ 170 ty¶ to mogê jeszcze uwierzyæ...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
W PL przebieg to kwestia umowna, autko i tak jest ciekawe tylko ta cena...
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Cena nie jest jaka¶ tragicznie du¿a w PL tego nie sprzeda w ¿yciu. Jak by³em w De po swoj± to za ¶redni stan wo³aj± od 25 ty¶.
Fajny ma ten parkotronic z przodu wersja dla JPN?
Uwierzê ¿e z Japonii jak poka¿e mi papiery, inaczej jest dla mnie podejrzany, szczególnie ¿e w moim mam czarn± skórê ponad 250k przebiegu i jest ³adniutka. Zreszt± widaæ jak by³ szykowany na sprzeda¿ po ¶ladach na tapicerce w baga¿niku, pewnie odkurzali i szorowali a¿ furcza³o.