Na 100 to to samo auto, po kierownicy widaæ... WITAMY W PL ;)
Na 100 to to samo auto, po kierownicy widaæ... WITAMY W PL ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
na 100% to nawet nie mozesz byc pewny ze auto ciagniete z niemiec nie stalo juz w polskim komisie bo sie sprzedac nie chcialo, taki rynek i taka mentalnosc, w Polsce nie kupi za 20 000zl ale z zagranicy wezmie to samo za 25 000... ;]
Jutro jak bêdê mia³a chwilê zadzwoniê i podpytam o ostatnie 7 znaków VIN, chocia¿ wed³ug mnie to tylko formalno¶æ. Ciekawe czy w ogóle mi przez telefon podadz±.
By³em z siostr± to auto ogl±daæ i jeste¶my pewni, ¿e to ta sama fura. Dzwoni³em przed chwil±, VIN ma byæ podany do koñca dnia. Auto odkupione dwa dni temu z Bydgoszczy (przypadek?). Poprzedni link nieaktywny widzê, teraz to jest to og³oszenie: http://otomoto.pl/bmw-730-d-long-po-...C35836027.html
Jak co¶ bêdê dalej wiedzia³, na pewno wrzucê.
EDIT!
HA! Tu¿ przed chwil± dosta³em smsa z koñcówk± VIN. Zgadniecie? Chyba tak, bo podawa³em na poprzedniej stronie... DE98027!
I zaraz druga wiadomo¶æ: "Proszê daæ znaæ bo sam jestem ciekawy". Ciekawy czego? Wykrycia oszustwa??
EDIT 2:
Za chwilê kolejny sms: "ksi±¿ka jest do 160 pod koniec 2013"...
Ostatnio edytowane przez lukasz740 ; 02-02-2015 o 12:43
Jak kupili dwa dni temu to czemu sprzedaj±?
Postrasz goscia turbo kamer± ;-))
Nikt im nie da 55k, co najwy¿ej 50k i dziwie siê im prawdê mówi±c, dla 5k ¿eby inwestowaæ 45k jeszcze kosztem takiego oszustwa - tak jak napisa³ Jakup - Witamy w Polsce.
I jeszcze ksi±¿ka serwisowa jest. Je¿eli kto¶ ma ¶cis³e dowody na odm³odzenie auta o 200.000km to nawet minuty bym siê nie zawaha³ i typa sprzeda³ na Policje/TVN T-bo
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klêkaj±?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Ostatnio sprawdza³em Audi dla kumpla, gdzie brat go¶cia(tera¼niejszego w³a¶ciciela) sprowadzi³ mu auto ze Szwajcarii. Go¶æ pojecha³ do ASO u¶miechniêty, ¿e auto ma 210kkm przebiegu, bo przecie¿ sam sprowadzi³ z przebiegiem 80 ty¶. Okaza³o siê, ¿e odkrêcony przebieg o 130 ty¶, kole¶ zadzwoni³ I brat siê przyzna³, ¿e chcia³ wiêcej ugraæ I bratu ¶winie pod³o¿y³:D
Wiêc tak jest w Polsce nawet!
Dowody na odkrêcone przebiegi zdarzaj± mi siê kilka razy w tygodniu, tylko musisz go¶cia z³apaæ za rêkê, niestety takie prawo.
pozdrawiam Bartek