Witam . Mam pytanie , czy jest możliwość wymiany panelu radia tego wąskiego na monitor z radiem bez jakiś większych komplikacji?.
Witam . Mam pytanie , czy jest możliwość wymiany panelu radia tego wąskiego na monitor z radiem bez jakiś większych komplikacji?.
grzegorz g
Na forum masz dużo informacji na ten temat. Musisz ciągnąc nową wiązkę inaczej się nie da.
W waskim panelu radio jest wbudowane w ten panel. W przypadku monitora radio jest w bagazniku wiec wydaje mi sie ze do zmiany na monitor potrzebujesz owy monitor, radio do bagaznika u mnie jest podajze bm24 i modol tv do bagaznika zeby byl obraz. Do tego wiazka przez cale auto. Nie wiem jak jest z glosnikami bo pewnie podlaczone sa bezposrednio pod twoje radio chyba ze masz wzmacniacz w bagazniku jesli tak to nie ma problemu a jesli nie to chyba tez trzeba kable glosnikowe ciagnac do radia w bagazniku. Potrzebny bedzie tez stelarz pod te graty. Jesli sie myle niech ktos mnie poprawi.
Pzdr.
Dzięki za odpowiedzi, ale patrze po internecie i chyba było by dużo roboty chyba sobie od puszcze. Niech zostanie jak w orginalnie.
grzegorz g
Roboty na 5, 6 godzin.