Zgodzę się, że są ładniejsze felgi, ale to i tak lepiej bo podczas zakupu była na 17 i takie też jest koło zapasowe - teraz tylko w zimowej konfiguracji jeździ na 17. Długo nie trzeba było czekać bo od razu zamówiłem 19 i przy pierwszym serwisie wtedy jeszcze w Fota BMW Gdynia wpadł letni zestaw. Wybór padł na 95'tki bo proponowali mi 20' ale na runflatach a tego wynalazku nie chciałem bo np prozaiczna sprawa ale w Koszalinie nikt nie miał maszyny do wymiany takich opon. Za to na zwykłych oponach Pirelli P Zero pojeździłem rok i dostały obie bąble na bocznej krawędzi więc w ramach reklamacji wpadł nowy komplet na tył.
Jeżeli chodzi o spot to jest za, ale narazie dużo roboty a w weekendy ogarniam firmowe auta bo akurat kilka serwisów mi się zbiegło w czasie.
Jak już pisałem robiłem kilka napraw w aucie i mam trochę zdjęć z tych działań, więc w wolnej chwili postaram się porobić fotorelacje dla potomnych. Np wymiana kolektora ssącego, świec żarowych, termostatów, żarówek w ringach, oleju w skrzyni. Takie proste czynności ale na pewno łatwiej będzie komuś przebrnąć przez to i owo jak zobaczy wcześniej fotki.

Odpowiedz z cytatem