Szkoda 15 zeta na taki zabieg.Jak już to kupić za 20zł.nowy czujnik albo za całkiem darmo zrobić jakiegoś zworka.
Szkoda 15 zeta na taki zabieg.Jak już to kupić za 20zł.nowy czujnik albo za całkiem darmo zrobić jakiegoś zworka.
No czytam i nie wierzę... Żeby tych czujników było potrzebne "pincet", albo kosztowały jakiś niewyobrażalny majątek, a tu:
https://czescidobmw.pl/produkty/czuj...xtar,2741.html
![]()
Ja czujnik miałem dobry, przetarl mi się po prostu kabelek od felgi a ze miałem wolna chwile i te złączki to ich użyłem gdybym ich nie miał zdjalbym czujnik i go zlutowal :) a jeśli byłby już konkretnie rozwalony to kupiłbym nowy :)
Coś czuje ze będę jednak posadzony o druciartwo :D
Spoko,ważne że działa,to jeszcze nie druciarstwo,tylko odkładanie wymiany na później :)
P.S
Pisz na P.W mam ten czujnik ,podeślę Ci za koszty przesyłki (jak znajdę w mojej rupieciarni)
Ostatnio edytowane przez siudema ; 21-02-2015 o 20:22
Hehe nie Trzeba jak się skonczy to kupię nowy a póki co przetarte przewody zrobię sam w końcu po coś tego elektronika robiłem ;D
Aktualizacja moje spinki jednak nie dały rady błąd zapalił się na nowo dzisiaj kupuje nowy czujnik, nie boje się tego powiedzieć ale myliłem się a wy koledzy mieliście racje co nowe to nowe :) pozdro
Ostatnio edytowane przez vegossj1 ; 24-02-2015 o 11:47