Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: [ wnetrze] Jak roz³o¿yæ fotele??

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar phdream
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    E38 740i 6M
    Sk±d
    Olsztyn

[ wnetrze] Jak roz³o¿yæ fotele??

Jak w temacie zamierzam rozebraæ fotele w e38 i nie wiem na co mam uwa¿aæ?!Chcê poci±gn±æ przewód od LCD w zag³ówkach.Z góry dziêki za wszelkie porady.

Jakie masz fotele?

Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    E38 740i 6M
    Sk±d
    Olsztyn
    elektryczne i pompowane bez ³amanego oparcia.zag³ówki tez elektr.

W sobotê bêdê przezbraja³ fotele. Jak wytrzymasz, to fotorelacjê zrobiê i bêdziesz wszystko wiedzia³ (wprawdzie s± z ³amanym oparciem, ale to ju¿ nie wielka ró¿nica). Chyba ¿e chcesz na szybko fotki rozebranych stela¿y..... ;)

Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    E38 740i 6M
    Sk±d
    Olsztyn
    dzieki bardzo poczekam,nie spieszy mi sie,az tak bardzo.Takze czekam na Twoja relacje.pozdr

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2009
    ja to zrobi³em tak ale uwaga mój sposób jest raczej niepoprawny ale najwa¿niejsze ¿e zesz³o :D
    Tak to wygl±da od ¶rodka

(1 krok)jako pierwsza musi zej¶æ górna czê¶æ, podci±gamy maksymalnie do góry i ostro¿nie za sam± góre tego elementu ci±gniemy do siebie pierwszy zatrzask zchodzi

(2 krok)co do drugiego zatrzasku nie wiem czy tak siê powinno go wypinaæ, ja go z góry nadusi³em d³ugim ¶rubokrêtem i ci±gn±³em do siebie powinno zej¶æ

z dolnym elementem (1 krok) postêpujemy tak samo
    z drugim zatrzaskiem zaczynaj± sie schodki :? przy tym straci³em najwiêcej czasu, tu zatrzask jest obrócony wiêc odchyli³em obudowê ile sie da³o (oczywi¶cie z wyczuciem ¿eby nic nie pêk³o) i króciutkim ¶rubokrêtem ok 8cm tzw. "b±czkiem" wcisn±³em zatrzask i ci±gn±³em po wielkich mêczarniach zesz³o

jak znajdziecie inny sposób dajcie koniecznie znaæ

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •