Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Wojtek jak narazie szukam ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Witam!
    Faktycznie Wojtekd ma rację. A im kupisz taniej tym bardziej dostaniesz po kieszeni. Przy tym modelu naprawdę trzeba się dokładnie przyjrzeć i przekalkulować czy warto. E38 to oczywiście nie jest jakiś kosmicznie drogi samochód w utrzymaniu i nie chce Cie odciagać od decyzji kupna tego modelu ale trzeba sie zastanowić czy warto się naginać tylko po to żeby mieć E38 ;)
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e28 524 tdA
    no własnie ale ja mysle ze warto bo to jest jak dla mnie jedyne bmw dla którego moge sie poswiecic i nie jesc przez miesiac :P i szukałem na forum o czyms na co patrzec dokładnie przy zakupie ale nie znalazłem a co do funduszy to niestety nie mam sumy 30-40 tys ale zawsze mozna sie zaporzyczyc u ojca :P

pozatym sądze ze gdybym sie zdecydował np na e39 to koszty pewnie sa podobne
    zreszta jakims totalnym laikiem nie jestem zeby kupic jakis złom, tyle ze najgorsze jest to ze niektore rzeczy wychodza dopiero po czasie

Vip Vip
    BMW
    bmw e-38 740 11/1999
    Witam :)
    Powodzenia w zakupie ;)
    M POWER;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar wasyle38
    BMW
    e38 735i
    Witam i życzę udanych poszukiwań tej jedynej oczywiście e38! :D

Witam :)
    Idź za głosem serca :D a napewno kupisz e38 ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Witam - i tak kupisz E38 :)

Ps. A 20 lat studiować to trzeba mieć zdrowie :P

Vip Vip Awatar max mt
    BMW
    E38 735iA i E39 530d
    Witam i pozdrawiam. Powodzenia :D
    ~~ черный бумер ~~
    Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
    EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A

Zaawansowany Użytkownik
    Witam...idź w stronę światła :what: czyli e38 :medit:

Kolego za 14800zł to mi śmierdzi do Krakowa tym autem. Moim zdaniem w tej cenie nie ma dobrego E38, nawet z pierwszych lat produkcji. Poszukiwania zaczął bym od aut w okolicach 20tyś- to jest dla mnie cena od której można zacząć szukanie czegoś, co nie zrujnuje Cię doszczętnie. A co do porównania kosztów E38-E39, to nie wychodzi to aż tak znacząco drożej. Obydwa modele mają część silników wspólnych, wszystko sterowane jest tymi samymi modułami. Wiadomo, różnica jest, ale nie tak duża jakby sie niektórym wydawało.
    A jak nie wiesz co sprawdzać przy oglądaniu E38, to są 2 proste sposoby:
    1. Poświęcasz miesiąc i czytasz od deski do deski nasze forum (prędzej czy później i tak to zrobisz :P )
    2. Wyszukujesz auto które jest w miejscu, gdzie ktoś z forum może Ci je sprawdzić. Nawet jeśli będzie to dla Ciebie drugi koniec Polski, to chyba lepiej żeby auto oglądnął ktoś, kto sie zna na danym modelu i wie czego szukać. Zapewniam Cię, że gdybyś znalazł coś w Krakowie to przetrzepali byśmy to na 10-tą stronę :)

I jeszcze jedno:

"do tego dzwoniłem do kolesia mowi ze wszystko sie w idealnym stanie tyle ze jak powiedziałem jak chce obejrzec to zaczał cos krecic ze mu ludzie przyjezdzaja bez pieniedzy zachwycaja sie a on traci czas i od razu chciałby ze mna umowe spisywac.. w sumie dziwne ale obejrzec mozna"

Jak koleś ma takie podejście do potencjalnego klienta, to ja proponuję mu pier****** się w łeb i to mocno, bo coś mu sie chyba pomyliło. Odpuść sobie gościa, bo wpakujesz się w g****. Poza tym skoro goście sie tak zachwycają, to czemu rezygnują i nie przedał jeszcze auta?

Ha!! Przypomniało mi się !! Były ostatnio 2 fajne auta na forum do sprzedania
    Tu zaglądnij:
    http://forum.7er.pl/sprzedam-750-vt5840.htm - cenowo byś chyba się wstrzelił
    http://forum.7er.pl/-auto-e38-bmw-e3...cie-vt5852.htm -piękna, ale niestety odpowiednio droższa
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e28 524 tdA
    No koles jest dzwiny ale zobaczyc mogę :) a tych ogłoszeń nie mogę włączyć jak narazie ale 750 raczej mnie nie interesuje . . . Z zupełności urządza mnie 728 lub 730 :)

Uprawnienia umieszczania postów