Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: e38

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    No własnie, a ilu jest starych wyjadaczy co piszą aby tylko pisać.. ;) Zupełnie nie na temat....

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    impex domyślam się do czego się odnosisz tylko jest różnica w pisaniu nieprawdy albo typowych 'pierdołek' a sprzeczkami odnośnie spalania, silnika itp.

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    impex domyślam się do czego się odnosisz tylko jest różnica w pisaniu nieprawdy albo typowych 'pierdołek' a sprzeczkami odnośnie spalania, silnika itp.
    Nie róbmy tutaj burdelu.Osobiscie ja do Ciebie nic nie mam ani do nikogo z forumowiczow bo nikogo nie znam tutaj osobiscie.Tylko nie lubie jak mnie ktoś oczernia, a na forum pisze tutaj tylko o swoich doswiadczeniach z danymi autami.Wiem, ze poprzednią wypowiedzią do mnie piłes...

Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    No to się zaczęło.Znowu udry.Panowie luzu troche

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW e.38 730d
    Mnie w aucie zastanowiło- z zewnątrz przedlift, drewno na konsoli polift? niby szczegół. rocznik 1998 może jakoś w okolicach wrześniowego lifta bo moja z 98 jest już po lifcie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.

Cool

Pracuję w MSWiA. Od 10lat pracowałem w Holandii w Konsulacie RP. Jako kierowca. Tą e38 o którą macie ból dupy, "pilotuję" od 2002r. czyli od dnia odebrania z salonu. Tak, ja odebrałem ten samochód od koncesjonera, ja przyjechałem nim do NL, ja pielęgnowałem nie rzadko z własnej kieszeni itp. itd. Po 10 latach jazdy i nakręceniu baaardzo niewielkiego przebiegu (dlatego auto jest w dziewiczym stanie), modele e38 i e39 zastąpiły nowe Audi A6 oraz A8. Jako jedyny kierowca tego auta, miałem prawo pierwokupu co też uczyniłem. W trakcie swojej pracy oczywiście miałem prywatne samochody. Były to głównie BMW (min. 740d, M5 e39, M3 e46) oraz kilka Polonezów (bardzo fajnie mi się jeździ tymi samochodami). Obecnie mam: Poloneza ;) Seicento, M3 e30, 320d e91 oraz wspomniane e38.
    P.S: Moja ironia i sarkazm pozwalają mi funkcjonować w świecie pełnym idiotów. Poczytajcie swoje niektóre posty, min. podłożenie gumy pod spręzyne (LOOOL!) No k*rwa, naprawa jak na posiadacza 7er przystało! Na miejscu diagnosty pogoniłbym takiego ownera długim kijem. Potem dziwić się że tyle śmietników jeździ po naszych drogach. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez YBSA ; 25-01-2015 o 15:57

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Faktycznie niezły z Ciebie typek kolego... Miałeś kiedyś coś takiego w ręku o czym pisałem, widziałeś coś takiego i pod jaką sprężynę!? czy pie..lisz aby pier..lić!? Jeśli auto które ma z jednej strony mniej prześwitu o 1cm to śmietnik to proponuję pomierzyć Twoje wynalazki i zobaczysz że wszystkie Twoje pojazdy to śmietniki. Dla mnie koniec tematu jak Ci sie na forum nie podoba to zapraszam na inne : np. ''Pierd..ol o byle gów..ie i nabijaj posty''....Myślisz że jak ktoś ma 7er to musi po wszystko do ASO śmigać i jest np. lepszy od innych ...buhahaha Ty na 100% TAK ;). Koleżko ogarnij się bo od dłuższego czasu już Ci się zbiera... Zanim zaczniesz nazywać kogoś IDIOTA to przemyśl to dwa razy bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz, zresztą po tym widać Twoja kulturę osobistą. Proponuję , zabierz swoją motorynkę z pokoju i jedź na miasto się przewietrzyć.... to chyba jedyny pojazd do którego pasujesz, no może jeszcze seicento by się załapało... Wybaczcie ale koleś widzę że na forum naprawdę robi ostatnio niepotrzebne zamieszanie...
    Ostatnio edytowane przez Jakub ; 25-01-2015 o 18:20

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar YBSA
    BMW
    730d 2001r.

1)Faktycznie niezły z Ciebie typek kolego... Miałeś kiedyś coś takiego w ręku o czym pisałem, widziałeś coś takiego i pod jaką sprężynę!? czy pie..lisz aby pier..lić!?
    Ano widziałem. I się przeżegnałem. Nigdy nie odważyłbym się zrobić takiego druta któremukolwiek ze swoich aut. Natomiast widziałem jak zakładają to rolnicy przeważnie do Astr Kombi aby przewozić więcej worków z ziemniakami na targ. Jakiś wewnętrzny głos podpowiada mi żeś typowy polaczek- kupiłeś za kredyt i ostatnie grosze auto, na śniadanie jesz chleb z margaryną żeby tylko mieć e65 a na serwis to już nie stać wać pana. No ale sąsiad zazdrości ;)

2)Jeśli auto które ma z jednej strony mniej prześwitu o 1cm to śmietnik to proponuję pomierzyć
    Śmietnik kolego to robisz ty ze swojego banana. Właśnie po przez naprawy jakimiś gumami. Naucz się czytać ze zrozumieniem bo to było chyba w II klasie podstawówki. No ale jak ktoś skończył tylko gimnazjum i to zaocznie to wybaczam. Ja i normalni ownerzy BMW różnicę prześwitu naprawiamy po przez wymianę tulei tylnego wózka a nie podkładanie gum pod sprężynę!

3)Twoje wynalazki i zobaczysz że wszystkie Twoje pojazdy to śmietniki.
    (sic!)

4)jak Ci sie na forum nie podoba to zapraszam na inne
    Podoba mi się tu, jest wesoło, dzięki takim błaznom i Januszom jak ty ;) Na szczęście jest tu też grupa normalnych ludzi którzy nie sieją motoryzacyjnej patologii tak jak ma to miejsce u ciebie.

5)Myślisz że jak ktoś ma 7er to musi po wszystko do ASO śmigać i jest np. lepszy od innych .
    Myślę że jak ktoś ma 7er to i stać go na utrzymanie tego samochodu a nie drutowanie gumami w sprężynach. Prezerwatywę po stosunku myjesz i na następny wieczór przekładasz na lewą stronę. Bo taniej.

6)Koleżko ogarnij się
    A ty zluzuj zwieracz bo robisz się żałosny.

7)Zanim zaczniesz nazywać kogoś IDIOTA to przemyśl to dwa razy bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz
    Tak, po ostatnim twoim poście uważam że jesteś typowym polskim IDIOTĄ. I to do kwadratu.

8)Proponuję , zabierz swoją motorynkę z pokoju i jedź na miasto się przewietrzyć....
    Zabieraj trytytki, kłębek drutu, olej z Tesco w promo i oczywiście swoje magiczne GUMY i leć serwisować auto. Żony szukałeś w "Chłopakach do wzięcia"?
    Żal mi już ciebie koleżko. Na prawdę.

- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klękają?
    - bo to jedzie BMW e38 synku...
    -------------------------------------------------
    ///M-Sport Individual

Zaawansowany Użytkownik Awatar dzwonek
    BMW
    F01 730d ex E86 Z4 coupe,F11 525d, E65 740i, E38 750il, E38 735i
    Zaczyna byc interesujaco

Doświadczony Użytkownik Awatar nino
    BMW
    E32 735
    mswia... grubo :D czak noris się trafił :D

Uprawnienia umieszczania postów