-
Początkujący Użytkownik
Staram się zrozumieć to że sprawiłeś sobie "komplet diagnostyczny" żeby wiedzieć co tam w Twoim autku słychać ale jeśli chłopaki dają Ci jasno do zrozumienia że mimo najszczerszych starań nie potrafisz z niego czytać czy korzystać to odpuść sobie i oddaj je do warsztatu czy też ASO. Zaufaj mi, także jestem laikiem w tych sprawach ale jeśli mam tego typu problemy to oddaje auto do ludzi którzy się tym zajmują.Po co drążyć ten temat??Jedź, zdiagnozuj napraw.Oszczędź sobie nerwów, będziesz kombinował to znając życie przekombinujesz więc co za tym idzie oszczędź sobie pieniążka i oszczędź chłopaków gdyż nikt tu z fusów nie wróży.Ja osobiście forum (jakże doskonałe) traktuje jako "zarys" usterki,najpierw szukam podobnego tematu jeśli widzę że może być to jakaś pierdoła to ją sprawdzę lecz jeśli zakrawa to na cięższy temat to poprostu jadę i oddaje auto w dobre ręce.Nie mam zamiaru nikogo męczyć przez tydzień jak np. wymienić skrzynie skoro doskonale zdaje sobie sprawę że i tak nie dam sobie z tym rady,nawet jeśli mi ktoś to rozpiszę co do śrubki.Być może nie udzielam się zbytnio na tym forum ale po co się mam wypowiadać na tematy o których nie mam zielonego pojecią, natomiast jeśli to przerabiałem napewno pomogę.Kupiłeś auto nafaszerowane elektroniką i już je skreślasz nawet nie wiedząc co tak naprawdę się dzieje.Na koniec zdanie które padło tu już tysiące razy, kupiłeś 7er, przestań skąpić albo je poprostu sprzedaj jeśli nie stać Cię na tak podstawowe rzeczy jak diagnostyka.Jeżeli tak nie jest to zainwestuj pare PLN a napewno będzie Ci dobrze służyć.Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów