nie uciekło dwa litry a litr bo dolalem tylko litr i jest odpowiednio. Z innych rzeczy które zauważyłem to ciagle parowanie czołowej szyby i przednie szyby razem z czołowa maja taki jakby tłusty osad.
nie uciekło dwa litry a litr bo dolalem tylko litr i jest odpowiednio. Z innych rzeczy które zauważyłem to ciagle parowanie czołowej szyby i przednie szyby razem z czołowa maja taki jakby tłusty osad.
Ciezko mi powiedziec co z tylnymi szybami bo sa czarne i nie siedzę z tylu ;P
To masz przyczynę znikającego płynu. Nieszczelność na nagrzewnicy i parowanie płynu na szybę.
Czujesz lekko słodkawy zapach?
Podobny temat TUTAJ
Czyż nie mówiłem o tym parę postów temu...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Tak jak pisał Martynka masz do wymiany oringi albo nagrzewnicę - najlepiej wymienić komplet. Nie polecam tego robić samemu jeśli wcześniej nie rozbierałeś nic w aucie.
Dzięki panowie za pomoc,jak zwykle mozna na was liczyć ;). Jutro jade do mojego mechanika i sie dowiem ile ;)
Pińcet pińcet = dwa dziwincet![]()
Mechanik powie Ci, że trzeba rwać deskę więc tanio nie będzie, ale łatwo to zrobić bez tego odkręcając tylko tunel i centralny panel na desce, potem masz już nagrzewnicę na wierzchu, o tak właśnie jak u mnie :
![]()
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Akurat mechanik to moj znajomy rownież i mysle se jakos ten temat rozwiążemy "na spokojnie"