Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Mowie chociaz prawde.W140 jest nieporownywalnie lepszym autem od e38 czy Ci sie to podoba czy nie.Jak nie zrozumia³e¶ dlaczego napisa³em o tym aucie w tym temacie to Twoj problem, a nie mój.
Ciebie YBSA to nawet nie bede komentowaæ, jeste¶ chyba ciut ograniczonym cz³owiekiem.
My¶lê,¿e to nie temat zwi±zany z Mercedesem ale to zupe³nie inne auta dla innych ludzi. Je¼dzi³em W140 i mam S500 W220 i tych aut nie da siê porównaæ - s± inne ,inaczej siê nimi je¼dzi .Mercedes moim zdaniem jest trochê do ty³u w porównaniu do BMW niestety.
Co do osi±gów modeli E38 to poleca³bym koledze przeja¿d¿kê ka¿dym z nich i wtedy niech zdecydujê co mu pasuje i na co go staæ. Niestety w naszym kraju nie ma specjalnie wiele mo¿liwo¶ci na wykorzystanie du¿ych mocy :) Jak porówna³em czas przejazdu na dystansie kilkuset km ró¿nymi wozami to wysz³o zawsze podobnie ale za to koszty by³y inne :)
Osi±gnij Impeksie choæ po³owê tego w ¿yciu co osi±gn±³em ja, to pogadamy kto jest ograniczony.
- mamo, mamo, dlaczego ci ludzie klêkaj±?
- bo to jedzie BMW e38 synku...
-------------------------------------------------
///M-Sport Individual
Kolego mnie to g*wn* obchodzi co Ty osiagn±le¶ w zyciu ;-) Temat jest o czym¶ innym-napisa³em o swoich do¶wiadczeniach z tymi samochodami.Posiadam na podwórku 2x750i, W140 by³o przez 4 lata wiêc nie s± to teorie wyssane z palca.Zeby nie by³o z innymi silnikami w BMW tez mia³em kontakt wiec nie wymyslam bajek.
A ja sie pytam, gdzie tu sprawiedliwo¶æ? Kilka wcze¶niejszych wypowiedzi zosta³o wyje*****h w tym moja, armana i jeszcze kilku userów, a tutaj dalej temat zjecha³ na pobocze i ci±gnie sie jak szmata, albo jest porz±dek i je**æ wszystkich równo albo niech ka¿dy pisze co uwa¿a
Moje 740i , 750i , 750i fl. , 750 iL, 730D http://7er.pl/showthread.php/34752-W...5%9B%C4%87-%29
impex...tak dla informacji...W140 S 500 ma 7.3 do setki...no chyba 750 ma mniej...a S420 to ju¿ wogóle nie ma szans do 740 na przyk³ad...tak ¿e co¶ kiepskie przyk³ady podajesz...Pozdrawiam.
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Pisa³em o modelu s600, zobacz na czas do setki, a o czasie do 200 nie wspominam.Zdzira kiedy¶ juz tu pisa³, ze to poziom E39 M5.
Nie porownuj S500 do 750i bo to roznica 4 cylindrów.
Ale chyba mia³ na my¶li w220 s600 bi-turbo