Witam. Panowie mam kilka pytañ odno¶nie nag³o¶nienia w e32.... zacznê od pytañ w punktach
1 Jaka jest max g³êboko¶æ g³o¶ników przednich w fabrycznych miejscach? (domyslam siê ¿e te w nogach to 13cm)
2 Czy w tylnej pó³ce wk³ada³ kto¶ 16cm zamiast 13cm? Jakie rozwi±zanie? dystans od spodu? pomiêdzy blach± a pó³k± tyln±? ma wygl±daæ jak ori
3 Jak jest z subwoofer-em? Ciê¿ko ma z przebiciem siê przez wyg³uszenia? kto mia³ sub? jaki? i pod jakim piecem?
Potrzebujê odpowiedzi na te pytania bowiem mam ju¿ trochê sprzêtu na stanie i trzeba by go w koñcu zamontowaæ.... Radio to kenwood KDC-8531 G³o¶niki 13cm Sinuslive SL13 (nie myliæ z SLW) 16cm mam 2 zestawy odseparowane Caliber CCE6 Evo i Phonocar Hi-tech (wspomniane g³o¶niki wszystko nowe w pude³kach) oraz uzywane Hertz HS165 i zale¿y mi aby je daæ z ty³u w pó³kê bowiem jest to bardzo mocny woofer a w³a¶ciwie subbas 16cm który uzupe³nia³ by mi pasmo.... Sub to Rockford RFR HX2 12 cali strojony na 36-38HZ 4ro calowa cewka 1KW RMS. Wzmaki to Alpine 3549 2x100RMS Concord CA100.2 ponad 100RMS na kana³ (dwukana³ówka z mierzon± moca ponad 100RMS) i na sub Ground Zero GZHA2350X 750-800RMS 4 ohm i ponad 1kw 2 ohm (w pomiarach takie moce na mostku) kable 20mm2 ale aku pod kanap± wiêc styknie jak nie to dam pod sub 35mm2. Aku Bosch S5 100Ah. Do ciêcia hertz-a mam zwrotnicê aktywn± ALPINE z p³ynn± regulacj± ciêcia wiêc albo typowy subbas albo woofer z niego mogê zrobiæ (za pomoc± ciêcia t± zwrotk±)
Proszê o odpowiedzi na moje 3 pytania i ewentualne sugestie jak siê zabraæ do tego.....
P.S.
pisa³em o uzupe³nianiu pasma hertz-ami bowiem nie zawsze sub bêdzie ze mn± je¼dzi³ (wakacje itd)

Odpowiedz z cytatem