To zalezy przede wszystkim od procesora d¼wiêku, trzeba roz³o¿yæ radio i zobaczyæ jaki jest, jak nie jest to dla ciebie problem to rozbierz i wrzuæ mi foto chyba ze bede mia³ czas to wrzucê na przyk³adzie swojego. :)
To zalezy przede wszystkim od procesora d¼wiêku, trzeba roz³o¿yæ radio i zobaczyæ jaki jest, jak nie jest to dla ciebie problem to rozbierz i wrzuæ mi foto chyba ze bede mia³ czas to wrzucê na przyk³adzie swojego. :)
ja sie nie bardzo znam na elektronice i wola³bym to daæ komu¶ ;p
ale zdjêcia chetnie zobacze
Mo¿na tez zabraæ do elektronika co naprawia radia tv itp i mu to zleciæ mysle ze koszt nie powinien byc duzy raczej pare zloty
Mam pytanie po takiej instalacji wej¶cia AUX jak to uruchomiæ ?? ma to dzia³aæ po wci¶niêciu przycisku CD na radiu ??
To zalezy jak sie wepnie, po CD moze nie pój¶æ bo trzeba by pewnie oszukaæ cale radio ze niby zmieniarka jest, ja u siebie mam podlaczone pod fale AM u nas sie z nich nie korzysta, pykam na am i mamy auxa
bedziesz mia³ te zdjêcia ??
Tak tylko musze wyjac radio :P
yhy rozumiem. to z góry dziêkuje ;p
A jak pod³±czyæ siê pod kasetê w navi 16:9? Wola³bym Jacka 3.5 zamiast kasety i zwyk³e MP3. Tylko nie wiem, pod które kabelki siê wpi±æ.