Trudno znale¼æ 6-10letnie auto które jest w stanie jak nowym, ale s± te zadbane i te mniej zadbane - wiadomo.
Trudno znale¼æ 6-10letnie auto które jest w stanie jak nowym, ale s± te zadbane i te mniej zadbane - wiadomo.
W 100% siê zgadzam. Natomiast mo¿na kupiæ z³om albo dobr± bazê bêd±c± ju¿ na dobrej drodze lub prawie idea³em i to za podobne pieni±dze. Kwestia szczê¶cia i pieniêdzy.
A nie rozgl±da³e¶ siê na Niemieckich stronach za jak±¶ ³adn± sztuk±?
Marek nie spiesz siê jak to koledzy pisz± ci a ja ci wczoraj telefonicznie mówi³em kube³ zimnej wody na g³owê wylej :P
Po za tym chcesz benzynê to cierpliwie szukaj nie ³ap siê alternatywy.Zreszt± spotkamy siê niebawem w ¦lesinie to chyba muszê ciê przewie¼æ moj± co by¶ zobaczy³ jak jedzie 750i
Ostatnio edytowane przez tedi ; 21-01-2015 o 19:00
http://otomoto.pl/bmw-745-zamiana-ko...C35857050.html
Cena wzros³a i miejscowo¶æ siê zmieni³a na 200km odleg³o¶ci - choæ og³oszenie tyczy siê tego samego auta.
Faktycznie dziwna sprawa mój kolega odpu¶ci³ sobie j± bo sprzedawca nie chcia³ podaæ nr. VIN
No i je¶li sprzedaje to jaki¶ nowy w³a¶ciciel to dziwi fakt ¿e nadal jest to 745i 333 KM. Bo z tego pierwszego og³oszenia w³a¶ciciel ponoæ twierdzi³ ¿e tak ma wpisane w DW rejestracyjnym.
Dok³adnie tak :) Znaczy, ¿e nowy w³a¶ciciel jest zadowolony, albo liczy, ¿e zarobi :)
Tak czy siak, dziêki Wam ja na minê nie wszed³em :)