co¶ majstrowane by³o z szufladkami i wy¿ej przy radiu bo widaæ odpryski na drewnie od podwa¿ania
co¶ majstrowane by³o z szufladkami i wy¿ej przy radiu bo widaæ odpryski na drewnie od podwa¿ania
Chyba dzi¶ wiele osób u¶wiadomi³o sobie ¿e robi±c pe³ny lift o czym¶ jednak zapomnieli ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ta sprawa z kierownica to standard.
Bardzo duza cze¶æ kierownic sportowych tak w³a¶nie z czasem wygl±da.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Co do kierownicy, to tu bym dziury nie szuka³ - wprawdzie nie mam co porównywac, ale w colcie (od nowo¶ci) s± dok³adnie takie same ¶lady jak tutaj. Kilka aut ju¿ przejrza³em i rzek³bym, ¿e jakie¶ 40% ma tego typu ¶lady.
Co do szufladek to szacun, faktycznie jest co¶ na rzeczy. Sprawa mo¿e byæ banalna (typu popsute wysuwy etc), ale mo¿e byæ te¿ mega - z wymian± kokpitu w³±cznie.
Na razie auta nie skre¶lam, choæ za du¿o tutaj nie¶cis³o¶ci. Nie wiem, czy auto mia³o dzwona, czy jest przedliftowe i kole¶ wpisa³ pierwsz± rejestracjê jako datê produkcji, czy te¿ jako¶ inaczej. W weekend zamierzam dokonaæ oglêdzin i doj¶æ do sedna sprawy.
A czemu akurat to? Bo dla mnie wygl±da spoko, ale to nie jest najwa¿niejsze. Istotna dla mnie by³a du¿a benzyna, stosunkowo racjonalny przebieg i rocznik. Felgi i gril mo¿na machn±æ na czarno w kilka minut, choæby plastidipem i jak siê znudzi ¶ci±gn±æ. Wiêc to raczej wisienka na torcie ni¿ sam tort. Na pewno nie chcia³bym kupiæ auta po dzwonie i je¶li takim siê oka¿e, to napiszê i przynajmniej wszyscy bêd± mieæ tego ¶wiadomo¶æ. Ale je¶li mia³o jak±¶ przygodê z kategorii l¿ejszych - w³a¶ciciel wspomina³ o malowaniu drzwi pasa¿era przód i ty³, to takiego auta nie skre¶lam.
Kto¶ pisa³, czemu nie diesel? Why not :) Znalaz³em jednego i je¶li ten oka¿e siê wtop±, to zobaczê 7-era napêdzanego paliwem szatana :)
Cieszy mnie, ¿e dyskusja w tym temacie sta³a siê bardzo merytoryczna, a mniej emocjonalna, bo chyba o to chodzi w tym dziale. Dziêkujê za pomoc :)
Osobi¶cie NIGDY nie zwraca³em uwagi na te szufladki i tak jak TEDI pisa³ "tylko pokrêt³a od klimatyzacji itp." - ja te¿ my¶la³em ¿e tylko to siê*pozmienia³o :)
Jak masz jak±¶ na oku to mo¿e pode¶lij link, chêtnie zobaczymy ;)
Alternatywa, choæ zaznaczam, ¿e bli¿ej mi do benzyny: http://otomoto.pl/bmw-745-e65-66-fv-...C35399741.html
Wygl±da na zadban±, tylko rozumiem ¿e, czy to bêdzie diesel czy benzyna, ma byæ w du¿ej pojemno¶ci :)
Ta mnie siê zdecydowanie bardziej podoba, nie jest tak przekombinowana jak tamta widaæ ¶wie¿e auto jak na fotkach ale wiadomo na ¿ywo trzeba obejrzeæ.