Zastanawiam siê, bo ju¿ nie jedno auto widzia³em takie... o co chodzi z t± "wystaj±c±" poduszk± powietrzn±?
Zastanawiam siê, bo ju¿ nie jedno auto widzia³em takie... o co chodzi z t± "wystaj±c±" poduszk± powietrzn±?
Dyskusja dyskusj±, ale ja czekam na konkrety. Co z t± poduszk±? Rozumiem, ¿e chodzi o poduchê kierowcy. Co z tymi szufladkami? Jakie powinny byæ wobec tego, skoro te s± z³e? Je¶li mogê prosiæ to rzucajcie konkretami, bo nie ka¿dy jest specem, a informacje s± do¶æ istotne.
Ogólnie to auto ma to do siebie ¿e wygl±da, wygl±da bardzo dobrze. Ale nie nale¿y siê*skupiaæ tylko na tym ze wzglêdu na ciemne szyby, pomalowane felgi, czarny grill i dystanse.
Jak dla mnie za du¿o jest niedogodno¶ci... handlarz/poduszka/silnik? - to jaki w koñcu/ szufladki? o co chodzi?
a diesla nie chcesz kolego?
O co Wam chodzi z t± poduch±? Ju¿ kilka E65 ze sportow± kier± widzia³em z takim ¶ladem na skórze, sam mam tak±, a auto dzwonka nie mia³o... Wygl±da na to, ¿e nie wytrzymuje próby czasu.. Tak samo jest w E60 w kierach m-pakietowych. W E38 w przedliftach poduszki robi³y siê wklês³e.. To ju¿ musi odznaczaæ dzwon? Jed¼, ogl±daj auto, zap³aæ za sprawdzenie w serwisie, a nie wró¿ymy po kolei z fusów. Przyjrzyj siê silnikowi, posprawdzaj na spokojnie czy nie siedzi tam 4.4. Bezwypadkowo¶æ te¿ Ci sprawdz±..
Uwielbiam takie tematy. Zaraz kto¶ na jakiej¶ podstawie napisze, ¿e auto nie do¶æ, ¿e ma inny silnik, to jeszcze dzwonione i kombinowane, chocia¿ nigdy nie ogl±da³- a samochód stanie siê niesprzedawalny...
A mo¿e kto¶ nieumiejêtnie klakson naciska³ i odgniót³ ?
Koledzy a ja tak kolejno obserwujê i czytam ten temat i faktycznie a¿ poszed³em do swojego samochodu. A co za tym idzie dok³adnie obejrza³em kierownicê na której nie stwierdzi³em ¶ladu konturu poduszki. A mam tak± w³a¶nie sportow±. Wiêc ok trzeba siê temu bli¿ej przyjrzeæ bo faktycznie zaskakuj±ce to jest. Natomiast zupe³nie mnie zaskakuje post w którym jest wyra¼nie napisane ¿e szufladki s± z przed lifta mia³em takie auto mam teraz po lifta i w samych szufladkach ró¿nicy nie widzê. Czy autor tej informacji mo¿e ja¶niej wyja¶niæ co mia³ na my¶li ?
Ju¿ wyja¶niam: wiêc szufladki z przed lifta s± troszkê inne przy guziku otwierania jest ma³a szara ramka w przed lifta jest ona od do³u szersza oto ona:
http://allegro.pl/panel-schowek-polk...898725635.html
a po lifcie wygl±da tak:
http://allegro.pl/bmw-7-e65-szuflada...982858456.html
Jest to niby nie wielka ró¿nica, ale ciekawe dlaczego ona by³a wymieniona na inn±
Polaæ koledze! Bardzo dobrze zauwa¿y³. Szufladek by nie zmieniali raczej, a ca³± deskê rozdzielcz± je¶li auto mia³em wypadek i wystrzeli³y poduszki powietrzne pasa¿era.
Mo¿e i siê mylê.