lukasz740 teoretycznie mo¿na by poznaæ 4,4 przedliftowe po plastikowej os³onie silnika bo jest inna ni¿ w poliftach - pod warunkiem, ¿e swap obejmowa³ nawet plastiki ;)
lukasz740 teoretycznie mo¿na by poznaæ 4,4 przedliftowe po plastikowej os³onie silnika bo jest inna ni¿ w poliftach - pod warunkiem, ¿e swap obejmowa³ nawet plastiki ;)
Marek ja nadal my¶lê tak jak ci dzi¶ pisa³em ¿e na mój gust to 750. Mo¿e to byæ omy³kowo zaznaczony silnik i z automatu wyskoczy³o ¿e ma 333 KM
Zdecydowanie wola³bym tak± opcjê :) 4.8l bardzo mi pasuje :) FAkt faktem, ¿e po wyborze silnika automatycznie wskakuje moc na otomoto. Pytanie dlaczego w temacie jest babol. Oby tylko babol ;)
I przeszukaj w google mi wychodzi na to ¿e to handlarz wiêc czujno¶æ podwojona.
Ostatnio edytowane przez tedi ; 11-01-2015 o 16:32
Jasna sprawa. Bez informacji z serwisu na pewno siê nie zdecydujê.
Na pewno handlarz bo osoba prywatna by wiedzia³a czym je¼dzi. Ja jak raz da³em auto do komisu i spojarza³em potem na og³oszenie w internecie jakie dali to nie zgadza³ siê przebieg, rocznik i wiêkszo¶æ wyposa¿enia ;D
Wujek Google to potwierdza ¿e handlarz nie trzeba d³ugo szukaæ. Ale mimo wszystko bym nie przekre¶la³ tylko dok³adnie sprawdzi³ to auto. Chyba wszystkim wiadomo ¿e handlarz to taki cz³owiek co chce zarobiæ na tym czym handluje nic po za tym. Bardziej bym siê ba³ kupiæ od kogo¶ kto sprzedaje 3 miesi±ce po kupnie.
Ostatnio edytowane przez tedi ; 11-01-2015 o 16:50
I tego siê bêdê trzyma³ :)
Fajna czarnulka ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Mi siê auto mega podoba. Wydechy s± mo¿e zbyt "nonszalanckie" ;)