Dyskusja dyskusją, ale ja czekam na konkrety. Co z tą poduszką? Rozumiem, że chodzi o poduchę kierowcy. Co z tymi szufladkami? Jakie powinny być wobec tego, skoro te są złe? Jeśli mogę prosić to rzucajcie konkretami, bo nie każdy jest specem, a informacje są dość istotne.
Ogólnie to auto ma to do siebie że wygląda, wygląda bardzo dobrze. Ale nie należy się*skupiać tylko na tym ze względu na ciemne szyby, pomalowane felgi, czarny grill i dystanse.
Jak dla mnie za dużo jest niedogodności... handlarz/poduszka/silnik? - to jaki w końcu/ szufladki? o co chodzi?
a diesla nie chcesz kolego?
O co Wam chodzi z tą poduchą? Już kilka E65 ze sportową kierą widziałem z takim śladem na skórze, sam mam taką, a auto dzwonka nie miało... Wygląda na to, że nie wytrzymuje próby czasu.. Tak samo jest w E60 w kierach m-pakietowych. W E38 w przedliftach poduszki robiły się wklęsłe.. To już musi odznaczać dzwon? Jedź, oglądaj auto, zapłać za sprawdzenie w serwisie, a nie wróżymy po kolei z fusów. Przyjrzyj się silnikowi, posprawdzaj na spokojnie czy nie siedzi tam 4.4. Bezwypadkowość też Ci sprawdzą..
Uwielbiam takie tematy. Zaraz ktoś na jakiejś podstawie napisze, że auto nie dość, że ma inny silnik, to jeszcze dzwonione i kombinowane, chociaż nigdy nie oglądał- a samochód stanie się niesprzedawalny...
A może ktoś nieumiejętnie klakson naciskał i odgniótł ?
Koledzy a ja tak kolejno obserwuję i czytam ten temat i faktycznie aż poszedłem do swojego samochodu. A co za tym idzie dokładnie obejrzałem kierownicę na której nie stwierdziłem śladu konturu poduszki. A mam taką właśnie sportową. Więc ok trzeba się temu bliżej przyjrzeć bo faktycznie zaskakujące to jest. Natomiast zupełnie mnie zaskakuje post w którym jest wyraźnie napisane że szufladki są z przed lifta miałem takie auto mam teraz po lifta i w samych szufladkach różnicy nie widzę. Czy autor tej informacji może jaśniej wyjaśnić co miał na myśli ?
Już wyjaśniam: więc szufladki z przed lifta są troszkę inne przy guziku otwierania jest mała szara ramka w przed lifta jest ona od dołu szersza oto ona:
http://allegro.pl/panel-schowek-polk...898725635.html
a po lifcie wygląda tak:
http://allegro.pl/bmw-7-e65-szuflada...982858456.html
Jest to niby nie wielka różnica, ale ciekawe dlaczego ona była wymieniona na inną
Polać koledze! Bardzo dobrze zauważył. Szufladek by nie zmieniali raczej, a całą deskę rozdzielczą jeśli auto miałem wypadek i wystrzeliły poduszki powietrzne pasażera.
Może i się mylę.
Jest ktoś w stanie odczytać komunikat na zegarach??
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)