Trudno znaleźć 6-10letnie auto które jest w stanie jak nowym, ale są te zadbane i te mniej zadbane - wiadomo.
Trudno znaleźć 6-10letnie auto które jest w stanie jak nowym, ale są te zadbane i te mniej zadbane - wiadomo.
W 100% się zgadzam. Natomiast można kupić złom albo dobrą bazę będącą już na dobrej drodze lub prawie ideałem i to za podobne pieniądze. Kwestia szczęścia i pieniędzy.
Marek nie spiesz się jak to koledzy piszą ci a ja ci wczoraj telefonicznie mówiłem kubeł zimnej wody na głowę wylej :P
Po za tym chcesz benzynę to cierpliwie szukaj nie łap się alternatywy.Zresztą spotkamy się niebawem w Ślesinie to chyba muszę cię przewieźć moją co byś zobaczył jak jedzie 750i
Ostatnio edytowane przez tedi ; 21-01-2015 o 19:00
A nie rozglądałeś się na Niemieckich stronach za jakąś ładną sztuką?
http://otomoto.pl/bmw-745-zamiana-ko...C35857050.html
Cena wzrosła i miejscowość się zmieniła na 200km odległości - choć ogłoszenie tyczy się tego samego auta.
Faktycznie dziwna sprawa mój kolega odpuścił sobie ją bo sprzedawca nie chciał podać nr. VIN
No i jeśli sprzedaje to jakiś nowy właściciel to dziwi fakt że nadal jest to 745i 333 KM. Bo z tego pierwszego ogłoszenia właściciel ponoć twierdził że tak ma wpisane w DW rejestracyjnym.
Dokładnie tak :) Znaczy, że nowy właściciel jest zadowolony, albo liczy, że zarobi :)
Tak czy siak, dzięki Wam ja na minę nie wszedłem :)