Jeżeli opis ogłoszenia jest prawdziwy to jest to prawdziwa okazja
Link
Chociaż i tak nie wierzę, że w aucie nie ma nic do zrobienia![]()
Jeżeli opis ogłoszenia jest prawdziwy to jest to prawdziwa okazja
Link
Chociaż i tak nie wierzę, że w aucie nie ma nic do zrobienia![]()
Ciekawe bo kiera nie po tej stronie co trzeba (import Japonia)...Ja się nie znam ale wygląda naprawdę świetnie jak dla mnie.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Wygląda miodnie i kolorowo :)
W ofercie tej klasykowni jest alpina b12 6.0 dobrze zachowana i kilka innych ciekawych aut.
Może ktoś zna tajemnicę takich aut? Pojawia się sporo ofert z autami sprowadzanymi z Japonii o śmiesznych przebiegach. Te auta to przekładki z RHD? Po jakimś tsunami? Gdzie haczyk? Ceny są wysokie ale myślę, że akceptowalne...
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Korki są tak duże że nie ma gdzie trzepać przebiegów, auta sprzedawane są tanio bo popiera się jazde midgetami czy jak sie nazywaja te auta. male i chyba do 800ccm.
Czesto sa to samochody w bdb stanie.
Przecież o tym aucie już było sporo na forum, a wisi już chwile na Giełdzie klasyków, nawet chyba ktoś od nas był oglądać i nie kupił bo parę rzeczy było do roboty
Poszukajcie na forum bo na 100% było o tym aucie
Natomiast widzę pod tytułem napis SPRZEDANE zatem chyba "po ptokach" jak któryś z Was ostrzył sobie zęby na to auto
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Niekoniecznie na to, bo na v12 potrzeba amatora. Ale ogolnie, o jakiekolwiek auto z Japonii :)
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Takich aut z Japonii to jest coraz więcej w PL i są wyspecjalizowane firmy co tylko takie sprowadzają - ja znam osobiście ze 3 które się tym zajmuja
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Mój kolega chciał obejrzeć to auto ok. tydzień po tym jak ogłoszenie z nim trafiło do sieci. Niestety, wtedy już było sprzedane.
Czyli jednak, wbrew temu co niekótrzy myślą, są klienci na takie auta (mały przebieg, adekwatna cena).