Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: [e32] 750 - Highline z Warszawy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar qba
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    To auto było na grubym serwisie u mojego przyjaciela w Klinice BMW w Opocznie stąd wiem co nieco o tym egzemplarzu. Nie było wcale tak różowo jak wyglądało w ogłoszeniu. Były problemy z elektryką, nie wiedzieć czemu silnik jest poklejony na silikon.

Widziałem to auto na żywo w komisie Auto Staszowski w Warszawie (stało tam jakiś czas temu) oraz na pikniku lotniczym w Sobieniach-Jeziorach gdzie sprzedająca je firma miała swoje stoisko.

Powiem tylko tyle - nie mam kompletnie żadnych kompleksów porównując moje auto do tej niebieskiej sztuki - jeśli chodzi o stan. Przebieg i wyposażenie niebieska ma oczywiście bardziej atrakcyjne. W każdym razie ja bym się*nie zamienił. Jeżeli się sprzeda za dużą kwotę (mimo wszystko ja widzę szansę) to taka informacja będzie dla mnie bardzo budująca. Chociaż, jeżeli w ogóle, to klienta znajdzie szybciej poza granicami naszego kraju.

Oczywiście nie można powiedzieć, że to złom bo jest bardzo piękna i z pewnością jest to jedna z najlepszych E32 w kraju, ale w aucie jest/było kilka zagadek.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 3.0d 02' i C43 AMG

ja równie z przypadkiem natknałem sie na to auto w komisie Auto Staszowski - ale też pozostałe auta, które widnieją na stronie www.classiccars.com.pl.
    Wyglądał na mega zadbaną sztukę. Skóra i lakier jak wprost z salonu...ale jak wyzej piszecie pozostaje jeszcze mechanika...

Ta E38 też pięknie wyglądała z zewnątrz.

@qba...a czy ta z komisu z Wawy to ta sztuka z Japonii z wodzislawa?
    Ostatnio edytowane przez Przemo ; 11-01-2015 o 11:37

Zaawansowany Użytkownik Awatar qba
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Cytat Zamieszczone przez Przemo Zobacz posta
    @qba...a czy ta z komisu z Wawy to ta sztuka z Japonii z wodzislawa?
    To te same sztuki.

Co do mechaniki to wszystko można naprawić i wymienić, ale rozważając taki poziom cenowy za E32 750 ma się prawo oczekiwać wszystkiego na tip top mimo wieku auta.

Też przyjrzałem się tym autom z Japonii stojącym u Staszowskiego i o ile stojące tam MB i Audi rzeczywiście mnie powaliły przy pobieżnych oględzinach, to np ta E31 już niekoniecznie.

http://otomoto.pl/bmw-850-v-12-300km...C33796256.html

Co do tego, że ktoś chce zarobić na tym E32 grubą kasę jakoś mnie nie dziwi. Po pierwsze to handlarz a po drugie proszę mi pokazać drugiego takiego Highline'a z takim przebiegiem do sprzedania.