Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 16

W±tek: e38 ze skar¿yska

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2015
    BMW
    e38
    Sk±d
    Toruñ

Post e38 ze skar¿yska

Poszukuje e38 735i po lifcie ewentualnie 740. Te modele poniewa¿ obecnie posiadam 735i z 99r z silnikiem po wymianie rozrz±du z vanosami oraz naprawie ASB. Niestety mój egzemplarz blacharsko jest z³omem a i trapi go kilka innych mniej istotnych usterek wiêc po prostu wrazie k³opotów traktowa³bym go jako dawce czesci.
    Przeszukuj±c net znalaz³em dwa interesuj±ce mnie og³oszenia

http://olx.pl/oferta/bmw-735-zamiana...b1350;promoted

Przebieg wydaje siê autentyczny jak na ten rok. W³a¶ciciel twierdzi ¿e wszystko z autem OK tylko na tylnej klapie wychodzi b±bel.

Zale¿y mi na e38 z koñcówki produkcji. Oczywi¶cie na bezwypadkowo¶ci i braku szpachli.

Martwi mnie to ¿e obecny w³a¶ciciel posiada beemke od pó³ roku. Troszkê za krótko aby siê znudziæ.

BMW jest w Skar¿ysku Kamiennej. Kto¶ kojarzy?

Druga opcja to

http://allegro.pl/ideal-bmw-735-v8-s...771462334.html

Nie inwigiluje czêsto netu i nie wiem czy ten handlarz jest godny polecenia czy lepiej omijaæ

Dziêki za ka¿d± pomoc. W dziale kupiê tez wrzucê og³oszenie. Mo¿e uda siê znale¼æ co¶ wartego uwagi

Z góry dziêki za ka¿da pomoc

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Grey21
    Do³±czy³
    Jul 2013
    BMW
    Szara Dama e32 735i
    Sk±d
    Szczytno
    Nad t± pierwsz± bym siê zastanowi³ , ale i tak dra¿ni mnie to jak kto¶ pisze o wyposa¿eniu a nic o stanie technicznym itd.
    Druga odpada bo widaæ ¿e to handlarzyna po¿al siê bo¿e i napisze nawet w og³oszeniu ¿e w kosmosie by³a i po ksiê¿ycu je¼dzi³a !

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2014
    BMW
    brak
    Sk±d
    Radom
    Na t± drug± opcje z okolic Gdañska musisz przygotowaæ siê na porz±dne sprawdzenie ( w sumie jak ka¿dego auta) z tego co czytam forum jeden z kolegów z forum kupi³ od niego auto i nie dojecha³ nim do domu. Musisz poszukaæ w±tku bo by³o tego du¿o na forum o tym jegomo¶ciu.

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    Ciekawy jestem ile bêdziecie jeszcze wspominaæ tego handlarza? Nie bronie go bo nawet go nie znam ale go¶æ handluje i jak ka¿dy handlarz g³owy za samochód nie da.

Auta ma bardzo ³adne. Wszystkie ladne e38 i e39 z allegro to w³a¶nie jego aukcje.Jak bym chcia³ kupiæ e38 to ju¿ by³ bym w drodze do tego cz³owieka.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2015
    BMW
    S-Max 2,5T PoWeR
    Sk±d
    North East PL
    Owszem ¶rodki i karoseria piêkne i niespotykane... ale na mechanikê radzê siê szykowaæ ....
    ale ka¿dy mo¿e przecie¿ mieæ szczê¶cie... i trafiæ fajn± sztuniê...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar prezE32s
    Do³±czy³
    Sep 2008
    BMW
    By³o 750iA, A8 4.2 D2 FL, Phaeton 3.2 V6, E270CDi W211 Avantgarde, jest: Phaeton 5.0 V10 TDi
    Sk±d
    Chojnów
    To, ¿e kto¶ kupi³ i nie dojecha³ to mo¿e rzeczywi¶cie zbieg okoliczno¶ci, ale potem odstawi³ kupione auto od handlarza z okolic Gdañska do mechanika i ponoæ wszystko by³o robione na drut i silikon, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Oczywi¶cie nie mówiê, ¿e ka¿de jego auto jest takie, ale radzê zachowaæ ostro¿no¶æ :)

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    Sk±d
    Sandomierz
    Cytat Zamieszczone przez orzel_man Zobacz posta
    Owszem ¶rodki i karoseria piêkne i niespotykane... ale na mechanikê radzê siê szykowaæ ....
    ale ka¿dy mo¿e przecie¿ mieæ szczê¶cie... i trafiæ fajn± sztuniê...
    Jak to w aucie które bêdzie nie d³ugo pe³noletnie. Nie czaje ludzi którzy jad± po stary samochód i oczekuja ig³y,nie malowanej bez rdzy w cenie najlepiej 18-20tys zl. Ludzie te samochody maj± min 15 lat! Ciê¿ko juz o e65 z ori przebiegiem mniejszym ni¿ 300tys km (wiem za na allegro maj± po 170t km). Wiem ze s± na forum ludzie starej daty którzy nadal my¶l± ¿e 730d to szczyt techniki ale ¶wiat idzie do przodu a takie auta jak e38 siê starzej± z dnia na dzien i nikt nic na to nie poradzi

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2015
    BMW
    S-Max 2,5T PoWeR
    Sk±d
    North East PL
    Jasne zgadzam siê z tym...¿e jak kto¶ chce Ig³ê to do salonu po nowe i na 200% bêdzie w ori lakierze i z "wiadomym" przebiegiem.
    Fakt sam siê nie przekona³em o tym ale... znam co najmniej 3 przypadki konkret "wa³ków" z tego ¼ród³a....
    by³ fajny temat na bmw-klub ale zosta³ usuniêty...
    to tylko przestroga, ka¿dy ma prawo wydaæ pieni±dze na co chce, ja te¿ trochê przep³aci³em... patrz±c na ceny rynkowe, ale zrobi³em to ¶wiadomie... i te¿ sporo ju¿ w³o¿y³em w auto...
    co do ofert sprzeda¿y, by³y sytuacje gdzie wyciek³ ca³y p³yn po przejechaniu kilkudziesiêciu km.
    By³a sytuacja ¿e silnik by³ od innego auta, ale informacji o tym ¿adnej...
    wiêc trochê tego w sieci kr±¿y... a w±tpiê by kto¶ zada³ sobie tyle trudu ¿eby zmy¶laæ przypadkowe akcje....

Ka¿dy robi jak chce....
    na fotkach auta wygl±daj± przepiêknie... ale w dobie dzisiejszych mo¿liwo¶ci... wiemy ¿e fotki to nie wszystko..

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    e38 740
    Sk±d
    £ód¼
    Ta pierwsza widaæ ¿e mia³a bombe, wiec bêdzie korozja predzej czy pó¼niej, a druga miala na milion procent malowane skóry - wiêc to kwestia wyobra¼ni w jakim stanie by³a. W A¿ tak fatalnym stanie jest ta twoja? Mo¿e warto kupiæ agola na czê¶ci - drzwi, klapa itd i sobie poprzek³adaæ do swojej.

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    Sk±d
    Sandomierz
    Na tel a¿ tak dok³adnie nie widaæ ze by³y malowane. Dziwne tylko ze listwy na tylnym zderzaku s± od shadowa

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •