Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: BMW 728 do oceny

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez YBSA Zobacz posta
    Ooo widzę ta nędzna gnida dalej w temacie. Byłem całkiem niedawno z moim ziomeczkiem u w/w jegomościa. Oglądaliśmy poliftowe 4.4i chyba 2000r. kolor grafitowy metalic, felga 17'' z e60. Auto na zdjęciach śliczne- wiadomo ;) Już się bałem że ktoś może mieć ładniejsze e38 w PL ode mnie :D
    Umówiliśmy się z typem na konkretny dzień i godzinę. Pojechaliśmy 300km w jedną stronę. Na miejscu przywitał nas typowy dres z szlugiem w gębie. Do kompletu brakowało mu tylko kastetu. Zdjęcia okazały się nie mieć zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością- podkręcone w jakiejś fotoszopce czy innym paincie. Pomimo zapewnień o idealnym stanie auta, teksty przez telefon że "nie jest to kolejne zajeżdżone BMW w PL" oraz "chyba ostatni taki egzemplarz e38 w UE". Silnik po odpaleniu stukał jak tdi, skrzynia natomiast szarpała przy zmianie biegów oraz wrzucała wsteczny z mocnym szarpnięciem. Oprócz tego nie działające DSC i kilka innych mało ciekawych tematów. Książa serwisowa była, i to nawet uzupełniona. Tyle że na przedostatniej stronie małym druczkiem: "printed in denmark 2013". Wkurw ogarnął nas niesamowity. Zażądaliśmy zwrotu hajsu za podróż, typ oczywiście- wasze ryzyko panowie. Jako że kolega jest mniej więcej wymiarów 2x2, trenuje sobie MMA a ja przy nim wyglądam jak jego giermek, to wypłacił mu szybkie 2 liście, zabrał kluczyki od w.w auta i sprawa skończyła się 1:0 dla nas. Poza tym, oglądałem też niby idealny rarytas, diament kolekcjonerski, od dziadka z wehramhtu, rodzynek trzymany pod kocem- w Kutnie. Na miejscu okazała się qupa. Dlatego powiedziałem sobie: nigdy w życiu auta od handlarza. Logika działania tych s-synów jest prosta: kupić jak najtaniej nie bacząc na stan auta, w PL wypacynkować, wzorowe zdjęcia po obróbce cyfrowej, opis chwytający za serce i heja z gnojem.
    Brawo ,tak tez sie powinno robić z nieuczciwymi handlarzami częściami.

YBSA następne auto jadę oglądać z wami haha

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez warzo Zobacz posta
    Rysko,znajomy miał na sprzedaż,ale jak widzę na razie ściągnął z olx. Fajny stan,koleś naprawdę dba. Pytać? Daleko nie masz bo auto ze Słupska. Jakby co,daj mi pw.
    Zdjęcia bym z przyjemnością obejrzał. Jeżeli nie jest to problem to zapytaj.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740 1997
    Masz wiadomość
    "chłopaki znad morza to jest gruba loża"
    Taekwon-do tradycyjne na Pomorzu!

Zaawansowany Użytkownik Awatar ZwichrowanyKsiążę
    BMW
    e38 750i, e36 325i, e46 325i, e46 320d

http://go-hadi.otomoto.pl/bmw-740-4-...C35322295.html baaaardzo podobna wisiała w Niemczech, silnik był uszkodzony (coś klepało wg opisu w ogłoszeniu), także albo zrobił na porządnie i jest wszystko ok, albo wlał motodoktora. Nie mówię, że auto jest bublem, ale jakby ktoś się interesował to niech się spyta jak ten feler naprawił i radzę dobrze wsłuchać się w pracę silnika.
    Ostatnio edytowane przez ZwichrowanyKsiążę ; 05-01-2015 o 17:35

Zaawansowany Użytkownik Awatar Bingo
    BMW
    E46 320Ci ,A8 D3 4,2
    Nie lubię takich ogłoszeń - teksty typu "jestem osobą prywatną" a handluje albo "możliwość powrotu do domu po wykupieniu OC" mnie drażnią i jakoś niefajnie wyglądają . Takie koloryzowanie ofert niestety bywa skuteczne dla niektórych.

Zaawansowany Użytkownik Awatar ZwichrowanyKsiążę
    BMW
    e38 750i, e36 325i, e46 325i, e46 320d
    Dobry jest też tekst o wyselekcjonowanych autach z ofert prywatnych. Prawda jest taka - da się od importera z Niemiec kupić fajne auto bo takie też tam są i można je tanio kupić (trzeba się śpieszyć), tylko zawsze taka fura ma jakiś feler - silnik, skrzynia, ew jest uderzone lub ma parę km nalatane, bo jednak e38 w czasach swojej świetności były kupowane jako auta na autostradę. Całe, jeżdżące i mega zadbane sztuki są w Niemczech dużo droższe niż u nas więc do interesu by się dokładało. Tak starych samochodów po mega dzwonach też już się nie przywozi bo za dużo jest z tym roboty, latania, pieniędzy i czasu. Dlatego uważam, że świeżo sprowadzone sztuki od normalnego sprzedawcy, a nie krętacza co montuje do polifta m60b40 to niezły pomysł bo po dużym dzwonie na pewno nie były. Ot całą filozofia.
    Ostatnio edytowane przez ZwichrowanyKsiążę ; 05-01-2015 o 19:53

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Może znów e32?
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta

x2 ( 10 znakówwwww )

Zaawansowany Użytkownik Awatar Pawliko
    BMW
    Audi A5 Coupe 2.7 TDI S-line
    Blog
    4
    Byłem oglądać jedną sztukę u tego typa. Piękniutka, CAŁE skóry w środku od*ebane plakiem. No ręce uciąć przy samej dupie, co ci ludzie wyrabiają. Pojechaliśmy we trójkę moim E38, gość tylko zobaczył czym przyjechaliśmy i już bylo widać po jego minie świadomość o niesprzedaniu auta - widać było że wiemy czego szukamy.

Mimo wszystko może akurat ta sztuka nie miała jakichś mega przygód i warto ją obejrzeć? Poszukaj jakiegos ogarniętego forumowicza z 3miasta i podlećcie, daleko nie macie,a nuż okaże się że warto.

Zaawansowany Użytkownik Awatar IMPEX1950
    BMW
    Rolls Royce Phantom
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta

Też mam z typem do wyregulowania jedną kwestie szyb które u mnie kupił pół roku temu , mam nadzieje ze go mocno twój kumpel nie obił bo ja bym sobie postrzelał w nogi i zobaczył jak tańczy.... nastepnym razem tez chce jechac!!