Nie chciałem być aż tak drastyczny :)
Nie chciałem być aż tak drastyczny :)
Wiadomo każdy ma swój gust.....dla mnie jest piękna, nowoczesna i świetnie odświeżona. Może za 10 lat hi hi ;-)
Świetnie wygląda! Dużo lepiej niż eF, za to w środku wydaje mi się, że nie wiele się zmieniło. Ale to nie problem, bo środek też OK.
Z tego co wiem ma być niewiarygodnie lekka. 1,5-1,6T podstawowa wersja.
konsola środkowa/deska rozdzielcza nie zachwyca, trochę na wzór merca S, albo starych vanów, ale może się podobać
http://www.carscoops.com/2014/11/sco...g11-opens.html
Mnie rażą te srebrne przyciski na konsoli, czarne jak dotąd lepiej się prezentowały. Te wyglądają tanio i mało eksluzywnie i faktycznie powiewaja mercem. Kształt kokpitu i podłokietnika też. Reszta cóż można powiedzieć po paru zdjęciach, może być :)
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Kokpit to dla mnie jakaś kpina, wyświetlacz jak bym sobie tableta postawił to samo co nowe merce jak już pisano wczensiej...Wygląda to okropnie. Chromowane obramówki w zderzaku na wydechy a za nimi 2 rurki ;). Mi się to nie widzi...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Konkretny furacz i nie ma co grymasić :D
Patrzac na kolejne odslony wersji 7 dochodze do wniosku ze nigdy nie sprzedam swojej e38 ;D no moze jako 2gie autko (awaryjne,bedzie wiecej stalo pewnie" kupie sobie fke ale to za pare lat ;D
E65 też się nie podobało, a sprzedawało się jak ciepłe bułki. Każda seria ma coś w sobie, sam najchętniej miałbym każdą, od E23 począwszy, i jeździł codziennie inną ;) Fakt jest taki, że im nowsza seria, tym większy komfort, między E32 i E38 była różnica, między E38 a E65 jest przepaść, na pewno jest między E65 i F01 (740d chętnie bym przytulił), więc i do tej najnowszej Gxx każdy fan aut z pod znaku śmigiełka będzie się ślinił... Czekam na foty z prospektów, one dopiero pokażą całokształt. Mam nadzieję, że efekt będzie równie miażdżący jak nowa S-klasa W222- poprzeczka jest postawiona wysoko.