Cytat Zamieszczone przez Aldik
Kobtorlka ABS zaświeca sie przy awarji ABS'u i święci ciągle, kontrolka ASC też sie wtedy zaświeci ale po za tym momentem to równiez mryga podczas poślizgu.
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w przypadku uszkodzonego czujnika ABS jednego z kół ABS i ASC nie działał i nie mrugała zielona kontrolka ASC przy uślizgu kół.. Po odpaleniu auta i przejechaniu około 20 m zapalała się zółta kontrolka ABS i komputer informował ASC nicht funktioniert czy jakoś tak. :P

Jak nie zablokował kół na lodzie to sie mu nie dziw praktycznie zrobił poprawnie co na początku kiedy wprowadzano ABS do użytku było szokiem dla osób które myślały że ABS to lekarstwo na wszystko.
Równie nie przyjemnym zjawiskiem przy ABS jest tzw. tarka przy światłach bywało że się nie zatrzymałem tam gdzie chciałem.... ale to juz inna sprawa

Jeżeli nie masz błędów na wyświetlaczu komputera to moi zdaniem jedyne wyjście. Podepnij furę pod kompa i zczytaj ostatnie błędy z tego co pamiętam komp w e32 zapamiętuje 10 ostatnich. Może jest coś nie tak z kontrolkami lub wyświetlaczem.