Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 95

Wątek: Spot Kraków

Cytat Zamieszczone przez Jey
    Znajomy który prowadzi komis samochodowy niedaleko Makro ma taką, właśnie na nią się czaiłem, bo jak to E38 w dieslu- krótka wersja, ale miała stoliki, panel w tylnim podłokietniku i takie tam pierdoły na których mi zależalo, z tym że po bliższych oględzinach okazała się nieco zmęczona, cena była za wysoka, gość nie chciał negocjować, więc odpuściłem. Ale on się raczej nie bawi w spoty BMW. A najbliżej to chyba Aldik (Katowice). Piszę najbliżej, bo do Katowic to sie teraz w 15 minut lata autobahną :)
    Chyba oglądałem tą 7. to jest ten komis co sie jedzie z Witka do ronda po prawej stronie?
    W tamtym roku sie na nia czailem i ogladałem ale stan nie byl taki jakiego szukalem i gość cenił ją na 59 tys wiec z lekka duzo...

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Tam jest chyba tylko jeden komis po prawej, taki mały placyk i buda. Chyba mówimy o tej samej, też ją rok temu oglądałem, w tym roku cena spadła do 45 tyś, ale to dalej dużo. We wnętrzu brakuje kilku przycisków, przód bity i nienajlepiej złożony, amory zwykłe a powinny być SEDC, no tak jak liczyłem to z 15 tys trzeba by w nią wsadzić zeby działało wszystko co powinno działać...
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

tak szczerze powiedziawszy gdyby nawet zjechal z ceny do 35tys to bym jej nie wziol. Naprawde ladne perelki mozna znalezc za 45 tys tylko poszukac wystarczy. Ladną 740d ma gość w Alwerni do sprzedania. Juz ją oglądałem i sie wachalem nad jego czy moją. Wybrałem ten poniewaz wydaje mi sie ze jest w jeszcze bardziej dopieszczonym stanie stanie. Zreszta ocenisz sobie w niedziele.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Kurde niestety w niedziele mnioe nie będzie, chyba ze ok 21 - ale czy Wy tak dlugo będziecie!>?

zawsze mozna sie spotkać o późniejszej godzinie jeśli wszystkim by to pasowało...

Jeśli reszta towarzystwa będzie chętna to ja mogę siedzieć dużo dłużej niż do 21

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740
    a co powiecie na partię bilardu w Plazie?
    Skoro już tam będziemy :D

Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    No niestety...

Ja ostatecznie nie zajade na spocik. Rozłożyła mnie grypa, i to konkretnie. Na szczęście dzieciaki już zdrowsze, bo przez chwile było u nas rodzinne chorowanie, tylko mnie nie puszcza tak łatwo.
    Musze się do końca wykurować, ale chętnie pooglądam fotki z imprezki (Robert, nie bądź nadmiernie zawiedziony z tego powodu).
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Może być i bilard. Chociaż ostatni raz grałem jakoś w 3 klasie podstawówki... Teraz tylko ciupię sobie na kompie. Najważniejsze żeby się licznie stawić na żwirku, potem się coś wymyśli.

Hubert chlopie masz jeszcze 2 dni. Zażyj coś mocnego i za 2 dni będziesz zdrów jak ryba:) Twojej Beti trzeba wtryski przesmarowac bo przyrdzewieją.... :what:

Uprawnienia umieszczania postów