Chyba oglądałem tą 7. to jest ten komis co sie jedzie z Witka do ronda po prawej stronie?Zamieszczone przez Jey
W tamtym roku sie na nia czailem i ogladałem ale stan nie byl taki jakiego szukalem i gość cenił ją na 59 tys wiec z lekka duzo...
Chyba oglądałem tą 7. to jest ten komis co sie jedzie z Witka do ronda po prawej stronie?Zamieszczone przez Jey
W tamtym roku sie na nia czailem i ogladałem ale stan nie byl taki jakiego szukalem i gość cenił ją na 59 tys wiec z lekka duzo...
Tam jest chyba tylko jeden komis po prawej, taki mały placyk i buda. Chyba mówimy o tej samej, też ją rok temu oglądałem, w tym roku cena spadła do 45 tyś, ale to dalej dużo. We wnętrzu brakuje kilku przycisków, przód bity i nienajlepiej złożony, amory zwykłe a powinny być SEDC, no tak jak liczyłem to z 15 tys trzeba by w nią wsadzić zeby działało wszystko co powinno działać...
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
tak szczerze powiedziawszy gdyby nawet zjechal z ceny do 35tys to bym jej nie wziol. Naprawde ladne perelki mozna znalezc za 45 tys tylko poszukac wystarczy. Ladną 740d ma gość w Alwerni do sprzedania. Juz ją oglądałem i sie wachalem nad jego czy moją. Wybrałem ten poniewaz wydaje mi sie ze jest w jeszcze bardziej dopieszczonym stanie stanie. Zreszta ocenisz sobie w niedziele.
Kurde niestety w niedziele mnioe nie będzie, chyba ze ok 21 - ale czy Wy tak dlugo będziecie!>?
Jeśli reszta towarzystwa będzie chętna to ja mogę siedzieć dużo dłużej niż do 21
a co powiecie na partię bilardu w Plazie?
Skoro już tam będziemy :D
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
No niestety...
Ja ostatecznie nie zajade na spocik. Rozłożyła mnie grypa, i to konkretnie. Na szczęście dzieciaki już zdrowsze, bo przez chwile było u nas rodzinne chorowanie, tylko mnie nie puszcza tak łatwo.
Musze się do końca wykurować, ale chętnie pooglądam fotki z imprezki (Robert, nie bądź nadmiernie zawiedziony z tego powodu).
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Może być i bilard. Chociaż ostatni raz grałem jakoś w 3 klasie podstawówki... Teraz tylko ciupię sobie na kompie. Najważniejsze żeby się licznie stawić na żwirku, potem się coś wymyśli.