Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 95

Wątek: Spot Kraków

Dobra, myślę że trzeba ustalić miejsce spotkania. Jakie macie propozycje? Uderzamy znowu do Plazy czy jakieś inne miejsce? Najważniejsze żeby nam na łeb nie padało i nie wiało, bo na niedzielę zapowiadają śnieg / deszcz ze śniegiem i temperaturę od 0 do -2
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

[quote="Angus MacGyver"]piszecie tą listę jak mafia dziadków geriatrycznych :) zgubiliście Przema :D

1. Jey
    2. Czarna Nienawiść
    2.5. PrzemoS
    3. Olo
    4. dowojciak
    5. Wiktor
    6. roberto
    heheh :D

To ja chętnie też sie pojawie i poznam ekipe 7er osobiście :)

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Żwawo Panowie! Zapisywać się! A kolega Roberto będzie miał ze mną małą przeprawę, bo chciałem kupić 740d, ale oglądalem jedną, raczej spadaczoną, więc muszę sobie dokładnie obadać ten silnik i się nim przejechać :D

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    No to ja tu zrobię porządek i wpiszę się tam gdzie chciałem :D :D :D

1. Jey
    2. Czarna Nienawiść
    3. Olo
    4. dowojciak
    5. PzemoS
    6. roberto
    7. Wiktor

a co z miejscem i godziną? :P
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Vip Vip Awatar tiron
    BMW
    E38 750IA ACS INDIVIDUAL, E31 850CSI pakiet,manual :)
    <hahaha>.....sorry koledzy ale już nie mogłem wytrzymać.Kurde coś Wam kiepsko idzie ustalanie tego spotu...temat juz jakiś czas jest a tu ani konkretnego miejsca,ani konkretnej godziny Słuchajcie-wiem,że wszyscy chcą,żeby była jak najwieksza liczba uczestników i ustalenie daty,godz i m iejsca jest trudne,żeby wszystkim odpowiadało ale jesli bedzie tak jak jest w tej chwili to przyjedzie jeszcze mniej osób niż planuje.Jeśli mogę pomódz 25 styczeń godz 15:00 parking IKEA (ze względu na to,ze wszyscy juz znają to miejsce) następnie 15:30 przejazd na parking pod Plazą a tam jest fajna knajpka i "mila" obsługa.Mnie osobiscie nie bedzie ale mam ochote zobaczyć jakieś fotki ze spotu no a bez konkretnej organizacji to zobacze :razz: :razz: jak sobie sam namaluję..

także 25.01 godz 15;00 IKEA (tam gdzie poprzednio ),przejazd pod plaze i...czekam na foteczki wieczorkiem..
    "Niech wózki będą z Wami" :medit:
    740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D

Tradycyjna 15 jest chyba OK, nie wiem tylko co z tym żwirkiem pod Ikeą, bo ma padać mniej lub bardziej, ale przez cały dzień, tak przynajmniej twierdzi pogodynka. No nic, weźcie parasolki, a potem się zobaczy. Awaryjnie zawsze zostaje nam Plaza i "miła" obsługa w Fantasy Parku. Tiron coś wie na ten temat ;) Ja będę w sobotę w Zielonkach, mam tam jedno fajne miejsce do posiedzenia, całkiem niedaleko od Ikei, tak więc podjadę do lokalu i sie dowiem czy będzie na niedzielne popołudnie jakieś wolne miejsce coby nas przygarnąć. A fotki na pewno będą, choćbym miał być sam, to zrobię zdjęcia swojej Beti i wrzucę na forum :D

Cytat Zamieszczone przez Jey
    Żwawo Panowie! Zapisywać się! A kolega Roberto będzie miał ze mną małą przeprawę, bo chciałem kupić 740d, ale oglądalem jedną, raczej spadaczoną, więc muszę sobie dokładnie obadać ten silnik i się nim przejechać :D
    Nie ma problemu Jey. Ja jestem zadowolony jak narazie z tego auta. Ma z okolic Krakowa ktoś na forum jeszcze ten silniczek czy jestem jedyny????

“Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność - w kierowcy”

Znajomy który prowadzi komis samochodowy niedaleko Makro ma taką, właśnie na nią się czaiłem, bo jak to E38 w dieslu- krótka wersja, ale miała stoliki, panel w tylnim podłokietniku i takie tam pierdoły na których mi zależalo, z tym że po bliższych oględzinach okazała się nieco zmęczona, cena była za wysoka, gość nie chciał negocjować, więc odpuściłem. Ale on się raczej nie bawi w spoty BMW. A najbliżej to chyba Aldik (Katowice). Piszę najbliżej, bo do Katowic to sie teraz w 15 minut lata autobahną :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Jey
    Znajomy który prowadzi komis samochodowy niedaleko Makro ma taką, właśnie na nią się czaiłem, bo jak to E38 w dieslu- krótka wersja, ale miała stoliki, panel w tylnim podłokietniku i takie tam pierdoły na których mi zależalo, z tym że po bliższych oględzinach okazała się nieco zmęczona, cena była za wysoka, gość nie chciał negocjować, więc odpuściłem. Ale on się raczej nie bawi w spoty BMW. A najbliżej to chyba Aldik (Katowice). Piszę najbliżej, bo do Katowic to sie teraz w 15 minut lata autobahną :)
    A moją to sie nie chciałeś na ost zlocie przejechać :(

No właśnie chciałem! Byłem mega napalony na jazdę V8 w dieslu, bo chciałem sprawdzić jak to tak na prawdę powinno jeździć, bo tak którą oglądałem z kolegami z forum naszym zdaniem nie odpychała się tak jak powinna. Tylko że przyjeżdzając do galerii byłem już spóźniony na inne spotkanie. Postałem tam przecież z Wami tylko chwilkę i pojechałem spowrotem do Zielonek. Jakbym nie był umówiony i miał czas wtedy dłużej zostać to możesz być pewien że Twoja 740d była by pierwszą, którą bym się przejechał :D. Dobra, kończę te wypociny i jadę do huty pokopać w futbol :) Jak wrócę, czyli kole godziny 0:30 ma tu być na liście conajmniej 15 osób zapisanych!!!
    A właśnie Aldik, nawiedzisz nas w tą niedzielę?

Uprawnienia umieszczania postów