Wiedzia³em,¿e Ci sie przypomni :hah: , zamieszcze ,ale ich nie mam ,aparat pojecha³ za "kordon" ,jak wróci to wrzuce foty. Bierz laski i przyje¿dzaj w Niedziele ;D
Wiedzia³em,¿e Ci sie przypomni :hah: , zamieszcze ,ale ich nie mam ,aparat pojecha³ za "kordon" ,jak wróci to wrzuce foty. Bierz laski i przyje¿dzaj w Niedziele ;D
kordon jest ko³o Prypeæ-a? to Ukraina?
Co to jest dsd i która niedziela?
Kiedy koñczy siê kultura? Wraz z ostatnim poci±giem do Krakowa :)
Kordon to jest granica ;D
wejd¿ na www.dsd.pl ,a potem sportowa dolinaniedziela najbli¿sza
![]()
je¿eli ta niedziela to nie mam wolnej opcji.... pora¿ka.... :/ szok i w³a¶ciwie ¼le... ¿e mnie nie bêdzie....
a kordon skojarzy³o mi siê z wiosk± ko³o Prypecia :)
blagam tylko nie 7-8 luty nie dam rady bo mam dzampreze i musze byc kazdy inny termin pasuje :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
ja siê wybieram, to mnie strasznie intryguje, interesuje itp.
W kó³ko czytam o tej katastrofie, o miasta dooko³a, o "oku moskwy"
To wszystko owiane tak± nut± tajemnicy :)
klimat! :D
tutaj kupi³em wycieczkê:
http://bispol.com/czarnobyl-tour/
Zróbmy tam kiedy¶ spot :D
Zamieszczone przez Angus MacGyver
Chyba ... ¿art z tym bispolem ??????
.... Przecie¿ w Prypeci bêdziesz mo¿e ze 3 godziny ...... to max i mo¿e zezwol± Ci wyj¶æ z busa .... :shock:
Proponuje www.strefazero.org
wawa->s³awotycz (miasto likwidatorów)->czarnobyl->s³awotycz->prypeæ->kijów->wawa
Czas w prypiacie kole 8 h ..... daje do myslenia i mo¿esz sam zwiedzaæ bez "oka przyjació³"
cena kole 900 plnów .....
Organizacja (pol) Pawe³ i prof Marek Rabiñski (¶wierk) strona ukraiñska ... Sjergiej (tu nie trzeba t³umaczyæ, operator 2 bloku podczas eksplozji.... ;) ....
Je¶li mo¿esz zrezygnowac z Bispolu ..... i zapraszam ... termin marzec /kwiecieñ .... :]
Ma³o miejsc ... mo¿e bêdziesz mia³ farta mo¿e Ci pomogê .... ;) :D
Wycieczka dobra opcja. Kminiê to z koleg±, mo¿e po wakacjach skoczymy. Nie omieszkam siê z Tob± Anatol skontaktowaæ w tej sprawie :)
Ale wróæmy do spota. Nawet jakby¶my ustalili konkretn± date na kwiecieñ, to tydzieñ przed i tak siê znajdzie kto¶ kto jednak nie bêdzie móg³. Ja jestem za 25 stycznia i wpisujê siê pierwszy na listê.
1. Jey
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330