Truth dobrze by było jak by zjechał tą szmatką chociaż z 2-3 cm niżej ;)
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
kolego z autami jest jak z kobietami, patrzysz na nią i wiesz że to ta! wiesz że będzie Twoja jeszcze tej nocy ! haha, czy odczuwasz jakies większe emocje przy tym aucie? Ono jest jak Kaśka z III b od której odpisujesz prace domową i która ma mokro na samą myśl o Tobie, a nie jak Iza z III a na myśl o której Ty masz mokro :D Samochód powinien być jak ta Iza, ma budzić emocje i zachwyt :)
Moje 740i , 750i , 750i fl. , 750 iL, 730D http://7er.pl/showthread.php/34752-W...5%9B%C4%87-%29
Według mnie samochód daje radę. Za te pieniądze wygląda całkiem przyzwoicie. Welurowe wnętrze wcale tutaj nie przeszkadza, do tego ładnie utrzymane. Za kilka lat większym problemem będzie znaleźć ładny welur (notorycznie się prują) niż ładną skórkę.
Truth: bardziej chodziło mi o to, że jak już zaczął latać z tą szmatą pod maską to trzeba było się przyłożyć trochę albo wcale nie ruszać. Zdjęcia są na tyle dobrej jakości, że to mocno w oko wpada. Ja wolałbym obejrzeć samochód dobrze utrzymany a niekoniecznie wypicowany... Ot takie moje zdanie! Ogłoszenia, w których zamieszczone są zdjęcia mają to do siebie, że jak zdjęcia coś podpadają to nie pojedziesz obejrzeć i przez to może przejść koło nosa ładna sztuka ale i możesz sobie po prostu zaoszczędzić zbędnych wydatków na podróż. Ogólnie jest ładna choć ma coś w sobie takiego, że daleko nie pofatygowałbym się na oględziny.