aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z dyskoteki ;D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z dyskoteki ;D
Strzal w 10 !Zamieszczone przez Anatol
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
A ja obstawiałem Komunię ....
Co do drugiego Audi, to wygląda dziwnie i śmiesznie - pasowałoby do filmu "Szybcy i wściekli", tam były same auta jak zabawki ze straganu ;D ;D
A co do pierwszego, to widząc rejestracje (auto zza wschodniej granicy), to mnie to wcale nie dziwi.
Dawniej, mieszkałem w Lubelskiem (powiat biłgorajski), i normalnym widokiem były dostawczaki i osobówki pod sufit wypełnione warzywami/owocami lub innym towarem, gdzie miejsce było tylko dla kierowcy, a do prawego lusterka i bocznej szyby prawej sła rura (kawałek rury) kanalizacyjna lub tuba zbita z desek, zasypana oczywiście przewożonym towarem.
Takie auta celowo miały podwyższane, wzmacniane, modyfikowane zawieszenia. Jeździły prawie rozkraczone od przeładowania, ledwo się kupy trzymając. Co ciekawe to nawet policjanci patrzyli na takich z podziwem.
Jak jechałem do szkoły, to czasem na poboczu taki stał i zbierał jabłka, czy kapuste (lub co innego), bo mu drzwi puściły, szyba wypadła, albo w aucie lub przyczepce ośka strzeliła.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Toaudi było opisywane w magazynie GT jakiś czas temu. Już wtedy gość chciał ja sprzedać za coś koło 80Tzł. Włozył w to auto furmanke kasy. I jest to bardzo mało sptykany egzemplarz S8 z manualna skrzynia biegów.Zamieszczone przez Jey
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
niewiem co za moda u ruskich, ostatnio widze passaty na ruskich blachach z tylkami w gorze
Sebek już to wytłumaczył. ;DZamieszczone przez krzywy191
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Dla mnie tym gorzej, zrobić coś takiego z takim fajnym unikatem...Zamieszczone przez EVAN
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330