Witam wszystkich, jestem nowy na forum... Od około miesiąca jestem właścicielem BMW E38 740I. Mam nadzieję że znajdę na forum odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, będę się też starał pomóc na ile będę w stanie.
Witam wszystkich, jestem nowy na forum... Od około miesiąca jestem właścicielem BMW E38 740I. Mam nadzieję że znajdę na forum odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, będę się też starał pomóc na ile będę w stanie.
Witamy serdecznie , pokaż fotki autka bo każdy chce zapewne zobaczyć :) szerokości i bez awaryjnej jazdy krążownikiem !
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Witam. Ja oczywiscie chetnie fotki oblukam :)
Fajny silniczek...
Pozdrawiam
Niestety jest jakis problem z dodawanie fotek;/ Dobra zrobiłem to nie przez forum. Oto link
zdjecia są sprzedającego. Auto jezdzilo do ślubów.
Jest kilka rzeczy do roboty miedzy innymi:
-Problem z ogrzewaniem i układem chłodzenia(prawdopodobnie zapowietrzony)
-mały wyciek oleju
-podsufitka
-automatyczne domykanie/otwieranie klapy
-oslona fotela kierowcy
-czujniki parkowania
-poprawki lakiernicze
-spryskiwacze
mam nadzieje wrocic do serii takze droga bedzie długa;d
Jeszcze takie pytanie na szybko do czego słuzy ten przycisk
Ostatnio edytowane przez zamor89 ; 31-12-2014 o 13:04
Za nim kupiłem bmw to sprzedawca opchną felgi i teraz sa seryjne od bmw a szkoda bo na tych sie pasie;p
Przycisk to klima na MAXA ,a jak jest zimno to odzyskiwanie ciepła z silnika.
Panel klimatronika masz z anglika.
NIeeee masakra... może to ma jakieś znaczenie tego ze nie działa jedna strona grzania, mianowicie nie grzeje strona kierowcy pasażera jest ok. Ma to jakies znaczenie i czy da sie bez problemu wymienic na taki panel jak powinien byc?? Dodam ze ten przycisk odzyskiwania ciepła z silnika nie dziła.
Kup właściwy panel,od tego zacznij.
Właściwy to ten z przyciskiem "max klima" po prawej stronie??